Rekordszámú látogató az iWiW-en

Újabb egyedi látogatottsági rekordot állított fel az iWiW: egy nap alatt több mint egymillióan kattintottak a közösségi oldalra a Webaudit statisztikája szerint – közölte a szájtot üzemeltető T-Online. Ezzel az Origo lapcsoport után a közösségi oldal lett a második olyan weboldal, amely átlépte az egymilliós küszöböt. Ez egyben azt is jelenti, hogy az egy URL-hez tartozó legnagyobb látogatószámmal Magyarországon az iWiW rendelkezik.

A napi látogatottság tavaly áprilisban, az iWiW akvizíciójakor még 400 ezer körül mozgott, ami az auditált weboldalak napi egyedi látogatószám szerinti rangsorában a negyedik helyre rangsorolta az oldalt. Júliusban már közel 500 ezer volt a napi látogatószám, amellyel az oldal már a képzeletbeli dobogó harmadik helyére lépett fel, majd ez év januárjában a mutató meghaladta a napi 700 ezret. Ezt követően alig egy hónap alatt következett be a látványos növekedés, amely azért érdekes, mert az oldal csak regisztrált felhasználók számára hozzáférhető. Jelenleg a regisztrált iWiW-tagok száma 1,8 millió felett van.

A szolgáltató nemrég számolt be egy másik rekordról is: a Freemail levelezőrendszer több mint hárommillió postafiókot szolgál ki. Ez a szám az aktívan használt címeket jelöli, tehát nem tartalmazza azokat a postafiókokat, amelyekbe több mint három hónapja nem lépett be a tulajdonosa – ezek ugyanis automatikusan törlődnek. A hárommillió aktív cím mögött felmérések szerint 1,5-1,7 millió felhasználó áll.

Azóta történt

Előzmények

  • Csalók pályáznak a freemailes jelszavakra

    A netbankos hozzáférésekhez szükséges belépési kódok után most postafiókok passwordjeit próbálják megszerezni.

  • Megint van meghívó az iWiW-en

    A T-Online folyamatosan bővíti a szerverparkot, folyamatosan válnak elérhetővé a korábban parkolópályára tett szolgáltatások.