Hirdetés
- A Microsoft és az OpenAI felhős üzletének megszüntetését kérte a Google
- III. Károly az Apple-höz, a ChatGPT az iPhone-okra érkezik
- A Google is erőművek mellé akarja az AI-t kiszolgáló adatközpontjait
- Nyomoznak a Google és a Meta titkos reklámszövetségéről
- Itt az OpenAI újítása, mindent eláraszthatnak az AI által gyártott videók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolij
tag
Minden félelem ellenére nem lett Té-színű az iWiW. Csak így tovább
-
veterán
Holnapi hír az It.News-on:
Megnyílik az Adatpark 2, amely csak az Iwiw-es szervereket fogja kiszolgálni, de néhány földi halandót is beengednek majd.
Rendesen pakolják alá a vasat, de azért szoftveres frissítés is ráférne, különben nagyon költséges beruházás lesz ez. -
Jégkokó
veterán
És ráadásúl megint nem működik a kit ismerhetek funkció.De az a baj, hogy nagyon sok kamureges ember van és elég sokat vesznek vissza a teljesítményből akárki akármit mond ez tuti hogy igy van.Mert a számítógépem, ha tele van mindenféle haszontalan programmal, akkor egyértelmű hogy iszonyatosan lassú lesz tőle és ugyan ez a helyzet az iwiw en is
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
PrinczA
őstag
Nyomjak ala a vasat rendesen (nemhiaba ahol van della)!
-
paramparya
őstag
Csak azt nem értem, miért kell minden egyes iwiw-vel kapcsolatos történésnek megjelennie hírként itt?
Lassan jöhetnek a ''Béla bejelölte ismerősnek Józsit'' típusú hírek.. -
addikt
válasz paramparya #5 üzenetére
Mivel számítástechnikához kapcsolódik, így mondhatni természetes, hogy hírként szerepel.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz paramparya #7 üzenetére
De az nem újdonság, mert ott mindig van. Majd ha nem lesz ott se, akkor megjelenik hírként itt is.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez így nem teljesen igaz, hogy minden tag számára lehetőség van a meghívó küldésére. Illetve így van, de nem csak a mostani bővítések miatt. Most csak azok kaptak meghívót, akiknek nem volt. (Ez a GépHáz szerint ~480.000 meghívó ''kiosztását'' jelentette.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Jégkokó
veterán
Most akkor ezek szerint a teljes létszám rövidesen 1 millió körül lesz majd?Mivel, hogy ennyi meghívó ki lett osztva
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
a_tesz
Korrektor
most focimeccset kell nézni
de pl nekem is van még elfekvő meghívóm, de nem tudok hirtelen kit meghívni, szóval nem hiszem hogy fel lesz mind használva, illetve ha mégis, akkor lehetnek akár többen is. vagy mindenki eladta a meghívóit csak én nem?スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
bLaCkDoGoNe
veterán
MyVIP átlépte a félmillós felhasználószámot. Erről vajon lesz hír?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Motion_Blur
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #15 üzenetére
De ott közes sincs annyi kapcsolat. Sok ember van ''egyedül''
A második valahogy mindíg feledésbe merül, az iwiw mindíg is népszerűbb lesz
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
LeC
addikt
Az miért lehet hogy ugye most nem rég osztott iwiw újabb meghívokat, és nekem előtte is volt 1, és maradt is 1...Lehet hogy max csak 1 meghivód lehet vagy mi?
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
föccer
nagyúr
Csordaszellem. Úgy érzik az emberek, hogy mindent tudni akarnak mindenkiről, és ezért hajlandóak megadni magaddról mindent, vállalva <vagy csak fel sem ismerve> a dolgok esetleges hátulütőit.
Hozzáteszem a barátnőm is azzal traktál, hogy szerezzek neki meghívót Én nem vagyok, és nem is leszek regisztrálva sem az iwiw-en, sem a hasonló csodákon. Akire kíváncsi vagyok, vagy érdekel, azzal folyamatosn tartom a kapcsolatot ilyen-olyan csatornán.
üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
LeC
addikt
Hát szerintem tök jó dolog összegyüjteni az ismerőseidet, meg felkutatni azokat akiket már rég nem láttál...
De igaz, hogy megvannak a veszélyei annak ha az ember minden adatát kiadja magáról.◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
gorlin
őstag
''Tök jó dolog''hogy bárki kutakodhat az életedben úgy hogy nem is tudsz róla
Kit ismersz ,a haverod akit ismersz ő kit ismer,meg ő kit ismer....
Valahogy én ezt magánügynek tartanám.Ha valakit be akarok mutatni valainek személyesen bemutatom.Emellett ez egy nagyon komoly összetett és szerintem ezért veszélyes adatbázis.Legalább lennének korlátozások.
Amúgy meg ami szerintem 100% megtörténik.Hogy 2-3év múlva reklámozási szokások teljesen ilyen adatbázison fognak alapulni.
-Tehát elküldenek neked és a haverodnak egy Last minute ajánlatot vagy bármi mást.
Persze te erről nem tudsz majd ,mert eszedbe sem jut honnan tudnak ilyen pontosan mindent.A barátaidról ,szokásaidról,stb.(és ez nem csak az IWIW-re vonatkozik,hanem a többi hasonló oldalra is),.
Furcsa ,hogy ennyire megbíznak az emberek az internetben.
(Én személy szerint a reklámok miatt félek annyira)Útálom ha hülyeségeket küldenek e-mail-en -
LJoE
senior tag
akkor miért olyan nagy baj, hogy pár adat van rólad a neten?
én pl. találtam olyan rég elveszett ismerőst az iwiw-en akit máshogy nem könnyen tudtam volna megtalálni újra
szerintem erre jó ez
meg osztálytalálkozót is egyszerűbb ezen keresztül szervezni
stb-stb.Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
LJoE
senior tag
nem minden infó kitöltése kötelező
ha az iwiw-en kapsz reklámüzenetet, hát istenem, belefér
ha olyan email címmel reggelsz ahol szintén nincsenek kitöltve adataid
plussz nem adsz meg iwiwen telefonszámot, lakcímet, stb.
akkor mégis hogyan kapnál kéretlen reklámokat a iwiw-en és a reggelt mailcímeden kívül?
sőt ha jól rémlik még a mailcím is rejthető
persze ha valaki nyomozgatni akar utánad, hát istenem így kicsit könnyebb neki
beregisztrálsz, olyan maillel amit akár telespamelhet bárki, kitöltöd a legszükségesebbeket, amiből az ismerősök már felismerhetnek, és esetleg feldobsz egy képet (bár ez sem kötelező és nagyon sok embernek nincs is)
még mindig nem értem mire ez a nagy para...Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Biaggio
őstag
tubi or not tubi
egyébként: [link] -
casenoid
tag
egyetértek.
el kell dönteni valaki para a dolog miatt vagy nem.
kár azt hinni,ha X atkás emberek utána akarnak nézni valakinek, akkor amúgy nem találják meg. egy kerületi rendőrkapitányság lehet hogy nem, de másképp biztos.
no meg az összes free mailrendszerhez (is) bejárnak adatokat kérni, meg napi több száz gsm poziciót, híváslistát kérnek le, stb. wiw messze nem ad ennyi infót.
akiknek meg túl sok vaj,margarin van a füle mögött az nem is regisztrál be. (ez alapján lehet hogy egy idő után egyszerűbb lesz keresni ) -
casenoid
tag
még egy sztori, ami mutatja az elkerülhetetlent:
Amcsiban barátaim (akik kint élnek) mesélték, miért nem tartanak vásárlási pontgyűjtő kártyákat. Azért,mert több ismerősüknél hamarabb kapott a család pelenka és egy csecsemőkkel kapcsolatos termék-reklámot a postaládába, mint hogy pl. a kedves férj tudta volna a feleségtől a dolgot.
Honnan tudták? a pontgyűjtés/bankkártya alapján kimutatásokat készítettek a reklámcégek, hogy a rendszeresen betétet vásárló hölgy pár hónapja egyáltalán nem vesz ilyet... (nincs menses-e magyarul) -
gorlin
őstag
akiknek meg túl sok vaj,margarin van a füle mögött az nem is regisztrál be:nem értem hogy miért jön mindenki ezzel tehát ha nem vagyok az IWIW-en akkor csak azért van mert nem vagyok egy egészséges becsületes ember?Hülyeség.
Az ötltet jó ,csak jó lenne ha szabályozva lenne.
Amúgy én is regisztráltam anno az iwiw-en(mert amikor elfogadtam a meghívást nem tudtam mi is ez pontosan) ,de nem használom.Van kerek egy ismerősöm.
De mondom mégegyszer hátha nem voltam egyértelmű.Utálom a pofátlan reklámokat,kéretlen e-mail-eket,és én egy tökéletes reklám adatbázisnak találom a dolgot.
De ez az én véleményem.
''Azért,mert több ismerősüknél hamarabb kapott a család pelenka és egy csecsemőkkel kapcsolatos termék-reklámot a postaládába, mint hogy pl. a kedves férj tudta volna a feleségtől a dolgot.''Na ilyenekről beszélek.Nálam ez kimeríti a pofátlan dolog fogalmát.
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
ez dúrva, ill kicsit komolyan hangzik, ezek alapján most is tudnának millió1 embernek ilyesmiket küldözgetni ugyanis a mol meg shell kártyák meg mittudomain mik vannak még... ez ha tényleg így volt, grat az amerikai ''találékonyságnak''
a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf
-
LJoE
senior tag
én is utálom a kéretlen és pofátlan reklámokat, de még mindig nem értem, hogy az iwiw-en keresztül ha nem adok meg komoly adatokat, csak pont annyit, amiből az ismerőseim felismernek
hogyan, milyen módszerrel kapnék kéretlen leveleket
ennyi erővel ingyenes levelező rendszerbe se regisztrálj, mert kapod a kéretlen reklámleveleket
azért valamit valamiért
egy index, vagy prohardver honlapot is nézegetve kapod a pofádba a téged esetleg nem érdeklő reklámokat
ehhez képest az iwiw-en talán a fanta hülye próbálkozása ami szemet szúrt mindenkinek, az is csak a honlap keretein belül
mindenkinek szíve joga eldönteni mennyire és mitől parázik
értem is a véleményed, csak nem értem miért pont az iwiw-vel szemben fejted ki, ahol még nem tapasztalt szerintem senki ilyesmit
de persze megeshet, hogy az iwiw levelezőrendszerén belül kapsz reklámlevelet (bár én még ilyet sem láttam), de ennyit talán elvisel az ember azért, hogy könnyedén kapcsolatba léphet olyan ismerősökkel, akikkel esetleg nem tart napi kapcsolatot
maximum az ostoba júzerek által körbeküldözgetett hoax mail hegyeket
na az siralmas
na mindegy, ez meg az én véleményemHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
MODERÁTOR
Úgye nem itt kértek és ajánlotok fel meghívókat?
Az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat töröltem.
Köszönöm.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest