Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Mi értelme van vajon freemail-es pass-eket lopni? Hogy lesz ebből nekik pénz?
we all deserve a bit of luck.
-
tkazmer
addikt
Szerintem ezeknek max 1-2 jelszóra van szülségük, egyszerűen csak így próbálják magukat leplezni...arra az 1-2 meg valószínűleg az emailek tartalma miatt. Pénz nem hiszem, h olyan sok lenne nekik belőle.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
várnarancs
addikt
Nem nehéz lopkodni. Mi már tapasztaltuk tkazmerral.
nem nehéz, csak tudni kell a PHP-t! És lennie kell elég mersznek!Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
tkazmer
addikt
válasz várnarancs #4 üzenetére
Mi az, hogy tapasztaltuk? Én nem tapasztaltam semmiféle freemail-es jelszólopást, sosem loptam el senkinek sem a freemail-es jelszavát, és sosem lopták el az enyémet sem...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Woid
tag
válasz várnarancs #6 üzenetére
Persze. Én még a saját jelszavam sem tudom kideriteni, és a freemail sem adja vissza pedig tudom igazolni hogy az én fiókom
-
Noxy
veterán
Én mindig be írom, amit kérnek, de a modok úgy is törölnék, ha le írnám, hogy mit.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest