Redmondban is kedvelt betűkombináció: „kkv”

A jövő hét második felében Redmondban rendezik meg a Microsoft Business Summit elnevezésű nemzetközi konferenciát, ahol a középpontban a kis- és középvállalatok, illetve az ő igényeikre és lehetőségeikre szabott Microsoft üzleti alkalmazások állnak. A kétnapos rendezvényen a Microsoft több száz résztvevőt lát vendégül a Microsoft partnerek és technológiai szakértők, valamint a kis- és középvállalatok képviselői közül.

A résztvevők között ott lesznek a Microsoft legfontosabb vezetői is. Nyitóbeszédében Bill Gates többek között ismerteti majd a technológiai fejlesztéseik legfontosabb irányvonalait, felvázolja a kis- és középvállalatok igényeire szabott, fejlesztés alatt álló alkalmazásaik jellegzetességeit, és bemutatja, hogy miként gondolják elérni, hogy az új generációs üzleti fejlődés élére álljanak. Steve Ballmer vezérigazgató a középvállalatok előtti kihívásokról és a Microsoft partner-rendszeréről tart majd előadást. A Microsoft-vízió megvalósítását segítő konkrét termék-innovációkról a különböző részterületekért felelős alelnökök számolnak be.

A rendezvény során részletes bemutatásra kerülnek a speciálisan a kkv-k igényeinek megfelelően kifejlesztett legfontosabb Microsoft termékek, többek között a Windows Longhorn MM Server, a System Server Center, a Great Plains 9.0, a CRM 3.0 és az Axapta 4.0 Beta is.

Azóta történt

Előzmények