Növekvő igény az eurokonform irodai szoftverekre

Hirdetés

Jelentősen, 18 százalékkal nőtt 2005-ben azoknak a cégeknek a száma, amelyek rendszeresen frissítik számlázóprogramjukat – adta hírül a magyar-görög gyökerekkel rendelkező Microsoft-partner, a rEVOLUTION Software, amely idén nyáron dobta piacra a negyedik generációs, eurokonform programverzióikat. A szoftverfejlesztő cég szerint a frissítések megnövekedett aránya mögött egyrészt a folyamatosan változó törvényi követelmények, másrészt az új termékverziók kényelmi funkciói – például az általában csak integrált rendszerekre jellemző komplett kereskedelmi folyamatkezelés – állnak.

A rEVOLUTION Software 2005. június elején dobta piacra a kisvállalkozói „Iroda Sorozat” szoftvercsalád számlázóprogramjainak legújabb, 4.0-ás verzióit, melyek a már a korábbi programverzióban is megvalósított uniós elvárások mellett számos új kényelmi funkciót, áttekinthetőbb programfelületet, valamint a felsőkategóriás számlázó programokba épített komplett kereskedelmi folyamatkezelési megoldásokat tartalmaznak. A vállalat a nyári hónapokban kedvezményes frissítési lehetőséget kínált ügyfelei részére, amelytől a kis- és középvállalkozások körében az ügyviteli szoftverek használatának további erősödését várja.

A számlázóprogramok folyamatos frissítése elsősorban a folyamatosan változó adózási és könyvelési előírások miatt elengedhetetlen. A rEVOLUTION becslése szerint ma Magyarországon mintegy 80-100 ezer cég és egyéni vállalkozó használ valamilyen számlázóprogramot. A cég ügyfelei közül nyáron közel 1000 kisvállalat állt át a számlázóprogramok legújabb verzióira. Az Iroda Sorozat számlázó szoftvereit már több mint 12 000 egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalat használja országszerte.

Azóta történt

Előzmények