Piacon a legszemetebb szoftver

A világon egyedülálló szoftverrel jelent meg a magyar és a nemzetközi piacon a magyar SaveAs Kft. A szoftver képes megakadályozni a társaságok belső munkatársai által elkövetett adatlopásokat vagy a hanyag felhasználó miatt bekövetkező információszivárgást - hangzott el egy sajtóbeszélgetésen.

Az EagleEye OS névre hallgató szoftver a számítógépen tárolt összes dokumentum életútját követni tudja. Közben minden tevékenységet naplóz, valamint képes megakadályozni a kijelölt dokumentumrészek vágólapra másolását is.

Az illegális adatmentést technikailag megakadályozó szoftver különösen a kormányzati szereplők számára hasznos megoldás - hangzott el a társaság által szervezett sajtóbeszélgetésen. Az évi 400 millió forintos forgalmat lebonyolító SaveAs Kft. jövőre 1 milliárd forintos forgalmat szeretne elérni csak ezzel az egy termékkel.

Az EagleEye OS béta változata mától letölthető a gyártó honlapjáról. A társaság azt is bejelentette, hogy a GVOP Irányító Hatóságától elnyert közel 41 millió forintos támogatásnak megfelelő értékben ajánl fel különféle csomagokban térítésmentes EagleEyeOS licenszt a termék piacra kerülésekor, annak béta tesztelői számára!

Azóta történt

Előzmények