Olcsón juthatnak Adobe szoftverhez a magyar diákok

A hazai disztribútor Trans-Europe Kft.-n keresztül Magyarországon is elérhetővé vált az Adobe diákokat megcélzó ún. Student Shrinkwrap akciója, amelynek részeként az üzleti változatokhoz képest 70-90 százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg a vállalat legnépszerűbb szoftverei. A diákkedvezményt kizárólag általános és középiskolások, illetve nappali vagy esti tagozaton tanuló főiskolás és egyetemista diákok vehetik igénybe, oktatók és oktatási intézmények nem.

A programban az alábbi szoftverek magyar nyelvű változatai vásárolhatók meg: Adobe Photoshop CS3 Extended, Adobe Acrobat 8 Professional, Adobe CS3 Web Premium és Adobe CS3 Design Premium. A diákverziók funkcionalitásukban nem korlátozottak, jövedelemszerzés céljából azonban nem használhatók, és használati joguk sem ruházható át, de – ha erre szükség van – egy év után kedvezményes áron üzleti verzióra is frissíthetők – írja a disztribútor által üzemeltetett szoftver.hu.

Hirdetés

Szakmai előadások és koncert: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja a vendégeit – akár az IT Café olvasóit - a Normafa Rendezvényházba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények