Hardver- és játékkészítők az idei <19 Szabadfogású Számítógép verseny legjobbjai

2014 november 22-én szombaton az Erzsébet téri Design Terminálban adták át az idei <19 Szabadfogású Számítógép verseny legjobb alkotásainak járó díjakat.

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ idén tizenkettedik alkalommal rendezte meg a versenyt, amelyre számítógéppel készült kreatív, önálló alkotásokkal nevezhettek 19 év alatti fiatalok. A szakmai zsűri több mint 500 alkotásból választotta a ki a tizenkét legjobbat, amelyek készítői a bemutatkozási lehetőség mellett értékes ajándékokat kaptak.


Bán Titusz (18) munkája

A 2003 óta évente megrendezése kerülő <19 Szabadfogású Számítógép Verseny az Ars Electronica U19 kezdeményezésének („Create your World” – Teremtsd meg a világod! ) magyarországi testvére. A linzi Ars Electronicával közösen kialakított nemzetközi network további tagjai: a német MB21 (Medienkulturzentrum) és a svájci bugnplay.ch (Migros-Kulturprozent).


Madai Péter (13) alkotása

A 12. <19 Szabadfogású Számítógép verseny nyertes alkotásai a nemzetközi network válogatott művei mellett a budapesti Design Terminál Pavilonjában 2014. november 22. és 30. között láthatóak.

A díjazott munkák leírása és bemutató videói a verseny honlapján érhetőek el.

Azóta történt

Előzmények