C++ Grand Prix by NNG – Programozóverseny hallgatóknak és tapasztaltaknak

A versenyre egyaránt jelentkezhetnek egyetemista és főiskolai hallgatók, valamint már tapasztalattal rendelkező szakemberek 3 fős csapatai is, amelyeknek először egy online selejtező feladatait kell sikerrel megoldaniuk, hogy a legjobb tíz közé kerülve az élő döntőben is megmérkőzhessenek. A bajnokság célja a résztvevők gyakorlati készségeinek összemérése, valamint az olyan tehetségek felkutatása, akikből a jövő kiemelkedő fejlesztői válhatnak. A feladatok ennek megfelelően a C++ programnyelv ismeretét, a programozói tudást és a problémamegoldási képességet mérik.

A megoldásokat az NNG szakemberei értékelik, akikkel a döntő fordulóban meg is ismerkedhetnek a versenyzők. A Grand Prix-n való részvétel így könnyedén jelentheti a későbbi munkahelyi kapcsolat megalapozását is Európa egyik legdinamikusabban növekvő vállalatánál, amely hamarosan megnyitja új szegedi fejlesztői központját. A szakmai kihívás mellett pedig igen értékes nyereményekkel térhetnek haza a legjobb eredményt elérő csapatok:

Fődíj: Utazás az E3 Expóra Los Angelesbe

II. díj: Apple Watch

III. díj: Hermann Miller Celle székek

Red Bull különdíj: Forma-1 Magyar Nagydíj belépők

+ az NNG szegedi fejlesztői központjának különdíja

A versenyre 2014. október 28-ig lehet jelentkezni a programozoverseny.hu weboldalon, ahol minden további információ is megtalálható a megmérettetésről.

A legjobb csapatok az online selejtező után a november 28-i döntőn, az NNG budapesti székházában találkoznak és mérik össze tudásukat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények