Még 90 szakembert venne fel az NNG idén

900 főre nőhet idén az NNG létszáma. Az évente 20-25 százalékkal bővülő állományt még 2015-ben 90 fővel duzzasztaná a vállalat. Az autós navigációs szoftver stratégiája szerint a következő években is folytatják a növekedési ütemet, hiszen az autóipari megrendelések jönnek szép számmal, ezeket pedig teljesíteni kell.

Hirdetés

A vállalat idén Japánban és az USA-ban is irodát nyitott, közben elindította Szegeden új fejlesztői központját. Szeretnék Magyarországon tartani a fejlesztéseket, ehhez pedig szakemberekre van szükségük. Az iGO fejlesztője részt vesz a BME és a Szegedi Tudományegyetem állásbörzéjén is.

„A magas színvonalú szakmaiságon túl szükség van az újító szemléletű programozókra és technológiai szakemberekre. Hogy őket megtaláljuk, a hagyományos toborzási technikákon kívül más, kreatív megoldásokat is találnunk kell, így évekkel ezelőtt elindítottuk C++ Grand Prix programozó versenyünket, valamint több szakmai rendezvényen is megjelenünk″ – nyilatkozta Magyari Andrea, az NNG HR vezetője.

Néhány hónapja fizetett gyakornoki programot is indított a cég, melynek keretében hat hónapig dolgozhatnak az utolsó féléves hallgatók a csapattal, közülük hatan állásajánlatot is kapnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények