Jövő szerdán lesz a Windows Server 2008 magyarországi bemutatója

Az előzetesen meghirdetett tervek szerint több új termék mellett a Windows Server 2008, a Microsoft legújabb szerveroldali kiszolgáló operációs rendszere is a holnaputáni világbemutatón kerül a nagyközönség elé. Nem sokkal ez után a cég magyarországi képviselete is bemutatót szervez, s március 5-én egy egész napos TechNet-szeminárium mellett laborgyakorlattal, szakkiállítással és estébe nyúló partival várják az érdeklődőket. Az esemény helyszíne: Lurdy Ház, Palace Mozi (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12–14.)

Az eseményen a Microsoft rendszermérnökei, partnerei és független szakemberek mutatják be a Windows Server 2008-at. A nyitóelőadáson demók segítségével illusztrálják a legérdekesebb változásokat, majd a részletezés során meg lehet ismerkedni a Server Core, a Read-Only Domain Controller (RODC), a PowerShell, a csoportházirend és az Internet Information Services 7.0 képességeivel. Ezt követően, (illetve a kávé- és ebédszünetekben) a Microsoft és partnercégeinek szakkiállítása is megtekinthető, délután pedig a szervezők ígérete szerint buli várható.

A helyszínen a regisztráció 8.30-kor kezdődik, a TechNet-szeminárium 9.30-tól 16.30-ig tart. A szakkiállítás a szeminárium valamennyi szünetében látogatható, a szabad program (nyereményjáték, parti) pedig 16.30 után veszi kezdetét. Regisztráció és részletes ajánló a Microsoft TechNet honlapján.

Azóta történt

Előzmények