Már nem béta többé a Telegram asztali változata

A végponti titkosítást kínáló chatszoftver Windowsra, Linuxra és Macre is elérhető. A felület minden platformon egységes, de megmarad a webes kliens is.

Kilépett béta státuszából a végponti titkosítást kínáló, felhőalapú chatprogram asztali változata. A 2013 óta elérhető szoftver 1.0-ás verziója megújult "material" dizájnt kapott, és támogatja a vizuális témák használatát is.

A Telegram Desktop 1.0 elérhető Windows, Mac és Linux alapú gépekre is, egységes külsővel, kellemes animációkkal és az orosz fejlesztők ellenőrizhető forráskódjával. Saját témát bárki készíthet, amit aztán meg is oszthat a nagyérdeművel, ha akar.


[+]

A készítők felhívják a figyelmet, hogy az automatikus szinkronizálásnak nem szab határt a biztonság, a titkosított tartalmak a felhőn keresztül bármelyik eszközön elérhetőek, sőt akár arra is van lehetőség, hogy az el nem küldött, félkész üzenetet másik platformon folytassák az ügyfelek a Cloud Drafts segítségével. Aki nem akarja telepíteni az asztali klienst, továbbra is használhatja a Webes felületet.

Azóta történt

Előzmények