Hirdetés

Lehet jelentkezni a Telekom gyakornoki programjára

A Magyar Telekom 2013 februárjától ismét elindítja gyakornoki programját, amelyre a jelentkezéseket 2012. október 31-ig várják a vállalat honlapján. A távközlési vállalat közleménye szerint 2009 óta tízszeresére emelkedett a felvett gyakornokok száma. Az idén szeptemberben indult gyakornoki félévre 746 fiatal jelentkezett, és közülünk 86-an nyertek felvételt, így jelenleg a programot folytató diákokkal együtt rekordszámú, 182 gyakornok dolgozik a vállalat különböző területein.

A Magyar Telekom már 16 éve működő gyakornoki programja kettős célt szolgál. Egyrészt lehetőséget kínál a főiskolai, illetve egyetemi hallgatóknak arra, hogy megismerjék egy nagyvállalat működését, valódi munkatapasztalatot szerezzenek, valamint alkalmat ad arra is, hogy a legrátermettebbek elindíthassák karrierjüket a Telekomnál. Másrészt a program nem titkolt szándéka, hogy friss tudást vonzzon a vállalatba.

A Magyar Telekom 2013 februárjában induló gyakornoki félévére október 31-ig lehet jelentkezni a karrier.telekom.hu oldalon. A programra aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, felsőoktatásban tanuló diákok jelentkezését várják, akik főiskolai szintű diplomát adó (BSc vagy BA), valamint egyetemi szintű diplomát adó (MSc és MA) képzésen vesznek részt. További feltétel a legalább középszintű angol nyelvtudás is. A gyakornokokkal részmunkaidős, határozott idejű munkaszerződést köt a vállalat, 2 hónapos próbaidővel. A hallgatók számára a program heti 20 órás elfoglaltságot jelent, rugalmas munkaidőben. A gyakornokok havi bruttó 75 ezer forintot kapnak, amely a próbaidő letelte után béren kívüli juttatási csomaggal is bővül.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények