Közvetlen finanszírozást kínál az IBM

Az IBM ma bejelentette, hogy kibővíti lízingtevékenységét a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Lengyelországban. Ennek keretében ezekben az országokban is elérhetővé teszi közvetlen finanszírozási szolgáltatásait. Az IBM Global Financing, amely a világ legjelentősebb pénzügyi szolgáltatója az informatika területén, e feltörekvő piacok iránti elkötelezettségének jegyében bővítette lízingszolgáltatásait és olyan új konstrukciókkal egészítette ki pénzügyi portfólióját, amelyek mostantól közvetlenül is elérhetők az ügyfelek számára az IBM helyi finanszírozási szakértőin keresztül.

Eddig is már több szerződést kötöttek a térségben, például az elmúlt hónapban született meg a lengyel informatikai piac legjelentősebb szereplőjével, a Prokom Software SA céggel kötött 2 millió euró értékű szerződés, amellyel a lengyelek előrehozhatták a 2005 évre tervezett technológiai fejlesztéseiket.

A rugalmas lízingajánlatok és a testre szabott, egyéni megoldások azoknak az ügyfeleknek lehetnek kedvezők, akiknek korlátozott a költségvetése, vagy egyszerűen csak szeretnék elosztani az új technológia bekerülési költségét a projekt teljes élettartamára. Sőt az IBM lényegesen kedvezőbb tarifákat alkalmaz akkor, ha az ügyfél a lízingfutamidő végén visszaszolgáltatja a berendezést. Az ilyen típusú maradványérték-lízing konstrukciókat az IBM újrafelhasználási és felújítási programjai teszik lehetővé, melyeknek köszönhetően az elhasználódott technológia értéke sem vész el. Az IBM Global Financing az IBM és más gyártók hardvereire, szoftvereire és szolgáltatásaira egyaránt kínál finanszírozást. A szervezet az IBM üzleti partnereit egész sor működőtőke-konstrukcióval támogatja és számos lízing illetve finanszírozási megoldást kínál az ő ügyfeleiknek is.

Az IBM Global Financing-tanúsítvánnyal ellátott, használt termékeket is kínál az Üzleti Partnereken keresztül. Ez az alacsony költségigényű megoldás igen előnyös lehet olyan vásárlóknak, akik alacsonyabb áron szeretnének hozzájutni IBM termékekhez.

A közép-európai finanszírozási megoldásokról a vállalat ügyfélreferensei és egyes üzleti partnerei adnak részletesebb felvilágosítást. További információk az IBM honlapján találhatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IBM

Előzmények