Hirdetés

Még lehet jelentkezni az IVSZ startup versenyére

Idén áprilisban első alkalommal rendezi meg az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) startup konferenciáját és a hozzá kapcsolódó versenyt azzal a céllal, hogy lehetőséget kínáljon az ígéretes magyar induló vállalkozásoknak egy komoly szakmai bizottság előtti bemutatkozásra.

Hirdetés

Az IVSZ vállalkozássegítő törekvésének egyik állomása volt a Start IT Up kezdeményezés létrehozása, és a következő fázisa lesz a mostani, induló hazai vállalkozások számára kiírt verseny. A megmérettetés során a jelentkezők közül előzetesen kiválasztott öt start-up cég vagy projekt mutatkozhat be a vállalkozókból, befektetőkből és fejlesztőkből álló bizottság előtt, az áprilisi konferencián. A nyertes bekerül az IVSZ Mentor programjába is és tapasztalt szakemberek segítik vállalkozásuk további fejlődését.

A versenyre a kitöltött prezentációs anyaggal lehet jelentkezni 2013. március 10-én éjfélig. Az pályázatokat a startupverseny@ivsz.hu címre kell küldeni, és ha a jelentkező bemutatkozó videóval is rendelkezik, akkor egy elérési linkre is szükség van a YouTube-on. A pályázat benyújtása és a rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

A zsűri tagjai: Bruckner Zoltán (Primus Capital), Brückner Gergely (Figyelő), Józsa Szabolcs (CIT, szakmai szervezőpartner), Szőke Márton (aktív befektető, angel investor) és Vinnai Balázs (IND Group).

A verseny pályázati anyaga letölthető az IVSZ honlapjáról, ahol a konferencia programját is el lehet olvasni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IVSZ

Azóta történt

Előzmények