Beépül a Hulu a Disney+ streamingszolgáltatásba

Nagy befektetői nyomás alatt van a Disney, de hamarosan nyereséget hozhat a streaminges üzletága.

Integrálta a Hulut a Disney a saját streamingszolgáltatásába, így számos újabb, népszerű tartalom válik elérhetővé a Disney+ platformon.

A Hulu on Disney+ a Disney Bundle korai bétájának formájában lesz elérhető, az integrált szolgáltatás formális indulására majd márciusban lehet számítani.

Bob Iger vezérigazgató korábban egységes, egy-appos élményt ígért a befektetőknek, sok népszerű Hulu-műsorral. Mindez többek között jobb reklámlehetőségeket, több megtekintést, olcsóbb előfizetőszerzést és nagyobb profitot jelenthet a várakozásaik szerint.

Ezekre pedig szükségük is lesz, a befektetők nagy nyomás alá helyezték Igert, hogy mutasson fel nyereséget a streaminges üzletág kapcsán. A szeptember 30-án zárult negyedév során 420 millió dollárra csökkent a működési veszteség, a korábbi 1,4 milliárdról. A 2024-es pénzügyi évük végére nyereséget várnak.

A Hulu maradékát minimum 8,6 milliárd dollárért szerzik meg a Comcasttól. A Hulu saját részleget kap a Disney+ szolgáltatásban, a Marvel, a Star Wars és a Pixar mintájára.

Azóta történt

Előzmények