A jövő hét végén: Hacktivity

A legnagyobb hazai IT-biztonsági konferencia 2017. október 20-21-én várja a látogatókat a budapesti MoM Kulturális Központban.

A szervezők közleménye szerint 2017-ben tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a HACKTIVITY konferencia, amely hagyományosan az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, de mégis ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában.

Hactivity
[+]

Az idei Hacktivityre 13 különböző országból érkezik majd több mint 30 nemzetközileg elismert szaktekintély, hogy olyan aktuális IT-biztonsági problémákról értekezzenek, mint például a ransomware-ek, 0day exploitok védelme vagy a drónhackelés. Továbbá lesz egy izgalmas kerekasztal beszélgetés is, ami a nemrégiben kipattant BKK-botrányhoz hasonló esetek lehetséges megoldásait vetíti előre, érintve a probléma jogi, technikai és kommunikációs aspektusát is.

Az előadások mellett az érdeklődők 40 perces „gyorstalpaló” workshopokon is részt vehetnek, ahol négy különböző témába lehet betekintést nyerni, de a szervezők gondoltak azokra is, akik komoly IT-biztonsági továbbképzésen szeretnének részt venni. Az idei évben első alkalommal lehet jelentkezni átfogó, három napos tréningekre, amelyek október 17 és 19 között, közvetlenül a konferencia előtti napokban zajlanak majd. Az induló képzésekről, workshopokról és az előadásokról a rendezvény honlapja nyújt bővebb tájékoztatást.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények