2019. április 22., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Biztonság rovat

BSidesBUD 2018 – nemzetközi kiberbiztonsági konferencia másodszor Budapesten

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A minőségre garanciát adhat, hogy az eseményt a 14 éve működő, világszerte elismert Hacktivity IT-biztonsági konferencia csapata szervezi.

A szervezők bejelentették, hogy második alkalommal kerül megrendezésre hazánkban a BSides IT-biztonsági konferencia 2018. március 1-én a budapesti Lurdy Rendezvényközpontban, ahová 14 előadó érkezik 7 különböző országból, izgalmas témákkal.

Hirdetés

A BSidesBUD elnevezésű kiberbiztonsági konferenciát először a tavalyi évben rendezték meg. Annak ellenére, hogy korábban még nem volt a BSides licenc égisze alatt konferencia hazánkban, az eseményre több mint 400 látogató volt kíváncsi. A kiváló előadók és nagy érdeklődésre számot tartó, szakmai programok nem csak a hazai IT-biztonsági szféra jeles képviselőit,elismert szakembereit, a téma iránt érdeklődő laikusokat és diákokat vonzották, a BSidesBUD2017-re ugyanis 11 különböző országból érkeztek látogatók.

BSidesBUD
[+]

A BSidesBUD2018 összesen 10 érdekes előadással és 4 nagyobb lélegzetvételű workshoppal várja az érdeklődőket egy teljes napon át. A magyar IT-szakemberek mellett érkeznek előadók Luxemburgból, Argentínából, Franciaországból, Kolumbiából, és Németországból, de képviselteti magát a szegedi és a budapesti Hackerspace csapata is. Szó lesz többek között kémelhárításról, Android-hackelésről, DNS exploitálásról, Web App penetrációtesztelésről és a GDPR-ról is.

A minőségre garanciát adhat, hogy az eseményt a 14 éve működő, világszerte elismert Hacktivity IT-biztonsági konferencia csapata szervezi.

A rendezvény a nemzetközi BSides konferenciák licencét használja (csak a tavalyi évben több mint ötven konferenciát szerveztek világszerte BSides márkanév alatt), ezért nagy presztízzsel bír az kiberbiztonsági szférában.

A rendezvény nem csak azokat az IT-szakembereket várja, akik szeretnének kapcsolatokat építeni, tapasztalatot cserélni hasonló érdeklődésű és szaktudású emberekkel, hanem azokat az IT-szakos hallgatókat is, akik érdeklődnek a kiberbiztonság iránt, és belekóstolnának a témába, esetleg később ebben a szakmában kívánnak elhelyezkedni.

A BSidesBUD2018-ról bővebb információ az esemény hivatalos weboldalán érhető el, a jegyeket pedig ezen a linken lehet megvásárolni.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.