Új helyszínen lesz az idei Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás

A tavalyi, elmaradt konferencia regisztrációja idén is érvényes, és február közepéig még előadónak is lehet jelentkezni.

A szervező FSF.hu Alapítvány bejelentette, hogy 2017. március 25-én (szombaton) megrendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást, melynek új helyszíne a Villányi úti Konferenciaközpont lesz.

A közlemény hangsúlyozza, hogy a konferencián több értékes ajándék is gazdára talál majd, és érdemes időben érkezni, hiszen a megnyitó rögtön sorsolással kezdődik: két szerencsés nyertes a közönségből együtt ebédelhet a konferencia előadóival. A konferencia végén pedig szokásos módon kisorsolnak jó pár konferenciapólót, valamint egy hivatalos Raspberry Pi 3 kezdőcsomagot (Raspberry Pi 3 Model B, 8GB NOOBS SD card, Raspberry PI Ház málna/fehér színben, 5.1V 2.5A multi-region tápegység, 1m HDMI kábel, USB optikai egér és billentyűzet, továbbá egy példány az Adventures in Raspberry Pi Foundation Edition könyvből). A sorsoláson való részvételhez csak annyit kell tenni, hogy a látogató részt vesz a teljes konferencián, majd az utolsó előadás után leadja a szavazatát az általa legjobbnak ítélt előadóra.

Szabad Szoftver Konferencia 2017

Az egész napos programot kínáló rendezvényen három szekcióban hallgathatóak érdekes szakmai előadások, melyekkel párhuzamosan az egyetem aulájában szabad szoftveres civil szervezetek és a konferenciát támogató cégek kiállítói asztalainál tovább folytatódhat a beszélgetés és a tapasztalatcsere.

A rendezvény ingyenes, de egy rövid regisztráció szükséges a rendezvény honlapján: konf.fsf.hu. (Aki regisztrált az elmaradt 2016-os konferenciára, annak nem kell újból regisztrálnia, de a szervezők szívesen veszik, ha az, aki nem megy el idén, jelzi ezt nekik.)

A rendezvény szervezésével párhuzamosan meghosszabbították az előadói jelentkezéseket, így 2017. február 14. (kedd) éjfélig még lehet jelentkezni előadónak a konf.fsf.hu/2017/eloadoknak weboldalon keresztül.

Azóta történt

Előzmények