Az idei Hacktivityre meghívták Mark Zuckerberget és Jevgenyij Kaszperszkijt is

A 2012-es Hacktivity szervezői megindították az idei hackertalálkozó marketinggépezetét, és hírlevelükben ma bejelentették, hogy a látogatók igényeire válaszul felkérő levelet küldtek Mark Zuckerbergnek, a Facebook, illetve Jevgenyij Kaszperszkijnek, a Kaspersky Lab alapítójának és tulajdonosának. Természetesen már az is nagy dolog lenne, ha ezek az IT-sztárok egyáltalán válaszolnának a felkérésre, ám soha nem lehet tudni: a Hacktivity meglehetősen tekintélyes rendezvénnyé nőtte ki magát az utóbbi években, és egy ideje már elindultak a nemzetközivé válás útján.

A hírlevél egyébként beszámol arról, hogy sokan töltötték ki a szervezők kérdőívét, melyben a tavalyi konferenciát lehetett értékelni, illetve az idei témákra, előadókra lehetett javaslatokat tenni. Mindezeket a véleményeket figyelembe veszik az ideid Hacktivity megszervezésénél. Sokan jelentkeztek önkéntesnek a rendezvényre, de még vannak szabad helyek, e-mailben várják a felajánlkozásokat.

A 2012-es Hacktivity helyszíne és előzetes programterve néhány hét múlva lesz nyilvános, még folynak az egyeztetések, de addig is ajánlanak egy videót, mely a tavalyi konferencia legemlékezetesebb pillanatait foglalja össze.

 

Azóta történt

Előzmények