Google I/O Extended Budapesten a jövő héten

A szervezők bejelentették, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatika Karán az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék idén is megrendezi a Google I/O Extended eseményt.

A rendezők úgy vélik, hogy a találkozó kiváló alkalom mindazoknak, akik első kézből szeretnének hallani a Google technológiai újdonságairól, de személyesen nem tudnak részt venni a San Franciscó-i eseményen.

Az esemény helyszíne a BME Q épülete: Budapest, Magyar tudósok körútja 2. Várható kezdés június 25-én 16 órától, június 26-án 15 órától.

A rendezvényen élőben sugározzák a legfontosabb előadásokat, de emellett rengeteg érdekes és izgalmas téma kerül bemutatásra hazai fejlesztőktől és szakértőktől.

A várható program:

Google BME

Google

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz között. További információk és jelentkezés a rendezvény Google+ oldalán.

Azóta történt

Előzmények

  • Hangulatkeltés Google-módra

    Újra bebizonyosodott, hogy a méret igenis számít. Legyen kicsi, könnyű, és hatalmas. Videók a Google designereivel.

  • Egy héttel eltolták a Google I/O regisztrációt

    És két nappal meg is hosszabbították, így a jelentkezőknek feleannyi esélyük lesz jegyük megszerzerzésére, mint az eredeti tervek alapján lett volna.

  • Így kezdődött a Google I/O 2013

    Megújuló Maps, Play Music All Access zeneszolgáltatás, Play Game Services, Android Studio, még intelligensebb Google Now, végül Larry Page az éjszakai Föld előtt. Végigkövettük a keynote-ot.