Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Már Chromeon is lehet hangalapú keresést végezni
-
moli.hu
őstag
élő demózása kissé nehezen jön össze (sok a wifi-képes eszköz a teremben).
fogsz egy "csirkehalot", es kettotok kore tekered - vagy rosszul gondolom?
A kamerak ugyanugy latnak titeket, tok egyszeru, elegans megoldas. Legalabbis mindenkepp jobb megoldas, minthogy akadozzon a demo..[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz brumi1024 #46 üzenetére
Miért? Tavaly Nexus-okat kaptak, meg Glass-t... Csak a csomagért megérte a belépő...
Szerk: nem csodálkoznék, ha az új Nexusokból is kapnának a jelenlévők...[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
brumi1024
veterán
-
Kobaljov
senior tag
Hmm épp a datacenterek és felhők funkcióbővítésének ecsetelésénél hal le a stream..
-
csasaKKP
senior tag
válasz brumi1024 #40 üzenetére
Igen, pont erre gondoltam: Chromebookról stílusosabb lenne, fején találtad a szöget.
BDave: Alakul. Kellett a csoportos móka.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
BDave
őstag
Ez a Hangouts valami kkkkk jó!
-
csasaKKP
senior tag
Jól látom, hogy Apple termékről demonstrálnak?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz menyhartlevi #33 üzenetére
Chrome telepítve? Egyébként nem minden eszközön fut megfelelően, lehet hogy a te Inteles (x86) telefonodat sem szereti.
BDave: Tényleg szépek az animációk, és letisztult.
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Google+..., talán még ma eljutunk a 4.3-ig is...
Nagyon jól néz ki az új kinézet, végre nem csak egy csíkban vannak a postok! Új animációk, tudnak ők! Hol van a Facebook hozzájuk képest???
[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
válasz kakuk.tamas #32 üzenetére
Megvan, köszi, rákerestem, nem semmi, hogy "csak úgy" adnak mindenkinek aki ott van.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
-
Flyme
senior tag
Chromebook Pixel?
-
csasaKKP
senior tag
Á, ez a multi-screenes cucc tök jó.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
VP9!!! Végre, ezt is megéltük!!! (Y)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
csasaKKP
senior tag
Nekem működik a WiFi repülőgépes mód alatt. Alapból kikapcsolja a WiFi-t is, de be lehet kapcsolni, anélkül, hogy a GSM/3G/LTE modul is bekapcsolna.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
BDave
őstag
(#22) CyborGabe Arra nem emlékszel, hogy az S4 is egyből megfogja kapni a frissítéseket?
(#24) kakuk.tamas: és tényleg!
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
3x elolvastam az S4-ről szóló 2 sort a cikkben, valamiért mindháromszor úgy értelmeztem, hogy az S4 kezelőfelületével "felvértezett" 4.2 rendszer vehető meg a Play-en, magamban jól be is szóltam a Google-nak: ennyiért S4-et lehet kapni b*szod...kifárasztottak ezek a vizsgák
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad mini 7 // Fujifilm X-T30 II
-
BDave
őstag
Most jönnek a készülékek!
Tényleg lesz Google-ös S4! Bootloader unlocked! De csak Google Playen vehető meg
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
le lehet, automatikusan megteszi
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Rozzo
tag
Jöhetne már a Nexus
-
BDave
őstag
Ezeket ma mind megkapják az Android felhasználók, ha jól értettem
-
Hát nem akart összejönni ez a multizás
All→M8
-
BDave
őstag
Ezek szerint nem maradtam le túl sok mindenről eddig
Gaming! Király, jónak hangzik!
Ez a Hugo tök szerethető fazon
[ Szerkesztve ]
-
Rozzo
tag
Chrome legnépszerűbb böngésző? Milyen befolyásolhatóak az emberek....
-
csasaKKP
senior tag
Feliratot kapcsoljátok be, nagyon nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Kobaljov
senior tag
2013: Zsíroskenyerezés közben a konyhában élő full HD-ban nézni táblagépen a Google I/O megnyitót, megfizethetetlen
Egyébként Sundaron talán egy Peeble óra volt (?)
-
pakriksz
őstag
jó lenne ha a maps úgy megújulna hogy offline-ban is működne az útvonaltervezés androidon... vagy legalább elmenthetőek legyenek az útvonalak...
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
-
Roxbury
őstag
-
petipetya
nagyúr
YouTube beizzítva.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
zenke
aktív tag
Popcorn bekészítve
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap