Hirdetés
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- JavaScript topic
- Videó stream letöltése
- Sony Vegas
- Mikrotik routerek
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenke
aktív tag
Popcorn bekészítve
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
petipetya
nagyúr
YouTube beizzítva.
"nincs rá lezsóidő"
-
Roxbury
őstag
-
pakriksz
őstag
jó lenne ha a maps úgy megújulna hogy offline-ban is működne az útvonaltervezés androidon... vagy legalább elmenthetőek legyenek az útvonalak...
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Kobaljov
senior tag
2013: Zsíroskenyerezés közben a konyhában élő full HD-ban nézni táblagépen a Google I/O megnyitót, megfizethetetlen
Egyébként Sundaron talán egy Peeble óra volt (?)
-
csasaKKP
senior tag
Feliratot kapcsoljátok be, nagyon nagy.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Rozzo
tag
Chrome legnépszerűbb böngésző? Milyen befolyásolhatóak az emberek....
-
BDave
őstag
Ezek szerint nem maradtam le túl sok mindenről eddig
Gaming! Király, jónak hangzik!
Ez a Hugo tök szerethető fazon
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Hát nem akart összejönni ez a multizás
All→M8
-
BDave
őstag
Ezeket ma mind megkapják az Android felhasználók, ha jól értettem
-
Rozzo
tag
Jöhetne már a Nexus
-
pakriksz
őstag
le lehet, automatikusan megteszi
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
BDave
őstag
Most jönnek a készülékek!
Tényleg lesz Google-ös S4!
Bootloader unlocked!
De csak Google Playen vehető meg
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
senior tag
3x elolvastam az S4-ről szóló 2 sort a cikkben, valamiért mindháromszor úgy értelmeztem, hogy az S4 kezelőfelületével "felvértezett" 4.2 rendszer vehető meg a Play-en, magamban jól be is szóltam a Google-nak: ennyiért S4-et lehet kapni b*szod...kifárasztottak ezek a vizsgák
Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 13 mini // iPad Pro M1 // Fujifilm X-T30 II
-
BDave
őstag
(#22) CyborGabe
Arra nem emlékszel, hogy az S4 is egyből megfogja kapni a frissítéseket?
(#24) kakuk.tamas: és tényleg!
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Igen, kilövi a rádiós kommunikációt, de a wi-fit te vissza kapcsolhatod!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
csasaKKP
senior tag
Nekem működik a WiFi repülőgépes mód alatt. Alapból kikapcsolja a WiFi-t is, de be lehet kapcsolni, anélkül, hogy a GSM/3G/LTE modul is bekapcsolna.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
kakuk.tamas
addikt
VP9!!! Végre, ezt is megéltük!!! (Y)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
csasaKKP
senior tag
Á, ez a multi-screenes cucc tök jó.
[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
Chromebook Pixel?
-
-
kakuk.tamas
addikt
Tudod, GoogTina... Az 1300 dolláros "retinaretina" kijelzős csoda... (?!?!)
-
Flyme
senior tag
válasz
kakuk.tamas #32 üzenetére
Megvan, köszi, rákerestem, nem semmi, hogy "csak úgy" adnak mindenkinek aki ott van.
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Google+..., talán még ma eljutunk a 4.3-ig is...
Nagyon jól néz ki az új kinézet, végre nem csak egy csíkban vannak a postok! Új animációk, tudnak ők!
Hol van a Facebook hozzájuk képest???
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
válasz
menyhartlevi #33 üzenetére
Chrome telepítve? Egyébként nem minden eszközön fut megfelelően, lehet hogy a te Inteles (x86) telefonodat sem szereti.
BDave: Tényleg szépek az animációk, és letisztult.
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Jól látom, hogy Apple termékről demonstrálnak?
-
BDave
őstag
Ez a Hangouts valami kkkkk jó!
-
csasaKKP
senior tag
válasz
brumi1024 #40 üzenetére
Igen, pont erre gondoltam: Chromebookról stílusosabb lenne, fején találtad a szöget.
BDave: Alakul.
Kellett a csoportos móka.
[ Szerkesztve ]
-
Kobaljov
senior tag
Hmm épp a datacenterek és felhők funkcióbővítésének ecsetelésénél hal le a stream..
-
brumi1024
veterán
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
brumi1024 #46 üzenetére
Miért? Tavaly Nexus-okat kaptak, meg Glass-t... Csak a csomagért megérte a belépő...
Szerk: nem csodálkoznék, ha az új Nexusokból is kapnának a jelenlévők...[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
élő demózása kissé nehezen jön össze (sok a wifi-képes eszköz a teremben).
fogsz egy "csirkehalot", es kettotok kore tekered - vagy rosszul gondolom?
A kamerak ugyanugy latnak titeket, tok egyszeru, elegans megoldas. Legalabbis mindenkepp jobb megoldas, minthogy akadozzon a demo..[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Már Chromeon is lehet hangalapú keresést végezni
Új hozzászólás Aktív témák
it Megújuló Maps, Play Music All Access zeneszolgáltatás, Play Game Services, Android Studio, még intelligensebb Google Now, végül Larry Page az éjszakai Föld előtt. Végigkövettük a keynote-ot.
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Vicces képek
- SONY LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Hibrid zajszűrést kínál meglehetősen furcsa formában a Huawei FreeBuds 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- Független Apple Iphone 11 Pro Silver 64GB
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Midnight Green 64GB. K0141
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 13 Mini Fekete 128GB. K0112
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fehér 256GB. K0113
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone X Silver 64GB. K0115
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest