Fixdíjas WLAN a T-Mobile-tól

Április 1-től Internet Fix néven új, átalánydíjas WLAN-hozzáférést kínál a T-Mobile – nem csak T-Mobile-osoknak. A szolgáltatás, amely a T-Mobile HotSpot egy különleges változata, a WLAN hálózat jelentős kiterjesztésével több mint félmillió embert segít hozzá a világháló széles sávú eléréséhez.

Az átlagosan 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességű internet-hozzáférés fix havidíjért, az előfizető által megadott címen vehető igénybe, igény esetén pedig a szolgáltatáshoz szükséges berendezéseket a szolgáltató telepíti és felügyeli, 750 forintos havidíj fejében. Az Internet Fix már 5990-ért előfizethető, ha kétéves hűségnyilatkozatot vállalunk – ebben az esetben a szolgáltató a belépési díjat is elengedi, valamint a bevezető akció keretében az első hónapban díjmentesen internetezhetünk. A szolgáltatásban havi 3 GB adatforgalom foglaltatik benne, ha ezt túllépjük, akkor megkezdett GB-onként 990 forintot számláz a T-Mobile (a felsorolt díjak bruttó összegek).

Az április eleji határidővel húsz településen – Acsa, Akasztó, Csanádpalota, Földeák, Jobbágyi, Kóka, Litér, Medgyesegyháza, Mogyoród, Ócsa, Ópusztaszer, Szabadegyháza, Szigetcsép, Szigetújfalu, Sződliget, Tura, Újhartyán, Úri, Vácrátót és Vámosmikola – indul el az Internet Fix szolgáltatás, a későbbiekben a bekapcsolt települések száma kétszázra emelkedik.

Azóta történt

Előzmények

  • T-Mobile hotspotok már hat országban

    Újabb roamingpartnereket szerzett WLAN-szolgáltatásához a T-Mobile. Ígéretük szerint a lista hamarosan még tovább bővül.

  • Egyre fontosabbak a gyors WLAN-eszközök

    A 100 Mbps feletti eszközök húzzák a piacot, így nagy várakozás övezi a még elfogadásra váró 802.11n szabványt.