Erős félévet zárt a Montana

A Montana Zrt. nem veszítette el azt a lendületet, amely az első negyedévben 32,6 százalékos forgalomnövekedést hozott: a társaság árbevétele a félév végére 2,25 milliárd forintra emelkedett. Ilyen növekedés mellett a tavalyi évben elért 3,3 milliárdos forgalmat az idén már szeptemberben meghaladhatja a cégcsoport.

A Montana közleménye szerint a Microsoft-alapú irat- és dokumentumkezelő, a MonDoc System rendkívül sikeres, a szoftvert kifejlesztő csapat a cégcsoport második legjövedelmezőbb ágazatává nőtte ki magát. Az idén eddig 15 cégnél vagy intézménynél telepítették már a rendszert. Ezek a dokumentumkezelő projektek váltakozó nagyságúak. Elsősorban a cégméret, az adott ágazat dokumentumigénye és az ügyfél saját magával szemben támasztott igénye alapján a 2 millió forintos dobozos verzió és a több tízmilliós komplex rendszer bevezetése alkotja a skála határait.

Kiemelkedően teljesít a cégcsoport adatvédelmi csapata is: a Noreg Kft. a tavalyi első félév árbevételét – ötmillió forint híján – pontosan megkétszerezte. A Montana az év második felében az első félévit is meghaladó mértékű növekedést vár.

Azóta történt

Előzmények