2017. november 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mérleg rovat

Eltűnik a kínálatból a Parlament TV

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: sat-tv-radio

Több másik csatorna is megszűnik, viszont az MTVA archív tartalmait sugárzó M3 az ünnepek alatt kódolatlanul nézhető lesz.

Több tévécsatorna is eltűnik a képernyőről, írja a sat-tv-radio.hu. Január elsejével megszűnik az Origo Parlament TV/P+ hírcsatornája, viszont a tulajdonosváltás az Ozone Network és a Life Network adókat nem érinti, a Telekomtól a teljes Origót megvásárló New Wave Media csoport a tervek szerint tovább üzemelteti ezeket.

Hirdetés

Kivonul Magyarországról a BBC Entertainment, a BBC szórakoztató műsorait sugárzó, feliratos csatorna is, egyedül a BBC Earth szinkronizált változatával lesz jelen a BBC Worldwide. Eltűnik az Investigation Discovery is, a bűnügyi történetek helyére az ID Extra kerül, melyet már egy éve érhetnek el a hazai nézők. Jön viszont a Discovery Turbo Xtra, ami autós, repülőgépes és egyéb, elsősorban férfiaknak szánt kínálattal érkezik.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján december 18. és január 4. között az M3 (az MTVA archív anyagait sugárzó tematikus csatorna) minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul elérhető lesz. A csatora a MinDig TV applikáción keresztül is elérhető lesz a fenti időszakban.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.