Az F-Secure a legjobb vadász

Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 nyerte el az InfoWorld magazin Best Anti-Spyware Solution (legjobb kémprogram elleni megoldás) díját a Technology of the Year (Az év technológiája) versenyben. Az InfoWorld értékelése szerint az F-Secure Anti-Virus Client Security rendelkezik a legjobb valós idejű védelemmel, és többek között ennek köszönhetően utasította maga mögé a tesztben részt vevő kilenc másik kémprogram elleni megoldást.

 

Eredmények (max. 10 pont)
F-Secure 9.3
Webroot 8.8
LANDesk 8.7
Sunbelt 8.5
SurfControl 8.3
McAfee 8.2
TrendMicro 8.1
Computer Associates 7.6
Eset (NOD32) 7.2

„Az InfoWorld Technology of the Year díjaival a legjobb megoldásokat tüntetik ki a legfontosabb technológiai kategóriákban” – mondta el Doug Dineley, az InfoWorld Test Center főszerkesztője. „Az F-Secure Anti-Virus Client Security az összes tesztelt megoldás közül a legerősebb valós idejű védelmet nyújtja a kémprogramokkal szemben. A programot semmilyen trükkös megoldással nem lehet kicselezni.”

Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 a felhasználók tevékenysége alapján alakítja ki a védelmi szintet, ami teljesen új biztonsági megközelítést jelent. A termék az ismert fenyegetésektől függetlenül is figyelemmel kíséri a gyanús rendszertevékenységeket, és ezzel a lehető legmagasabb szintű védelmet kínálja a felhasználóknak.

Az InfoWorld magazin részletes elemzése a felmérésben részt vett programokról a következő címen olvasható: [Link]

Azóta történt

Előzmények