Továbbadható biztonság az F-Secure-tól

Az F-Secure a múlt héten bemutatta az F-Secure Service Platform for Enterprises megoldását, amely a szolgáltatók számára egy nagyvállalatoknak is értékesíthető IT-biztonsági szolgáltatási platformot és üzleti modellt kínál. A termék átfogó megoldás lehet olyan szolgáltatók számára, melyek biztonsági, hosting, alkalmazáskarbantartási, adattárolási szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek.

Az F-Secure Service Platform for Enterprisest – amelyhez rugalmas licenckezelést és további értéknövelt Service Partner szolgáltatásokat nyújt – előfizetés-alapú árazással kínálja a cég. A szolgáltatások magukban foglalják a termékfejlesztési ütemtervekhez való hozzáférést, a szolgáltatópartneri támogatást, értékesítési, marketing- és támogatási eszközöket, melyek lehetővé teszik a szolgáltatóknak, hogy a biztonságot szolgáltatásként kínálják a végfelhasználó vállalatoknak.

Az F-Secure Service Platform for Enterprises megoldással a vállalatok testre szabható szolgáltatásokat nyújthatnak ügyfeleiknek a tartalomvizsgálat, a kémprogramok, illetve a spam elleni védelem, a személyi tűzfal és a behatolás-védelem területén. Mindezek egy központosított felügyeleti rendszeren keresztül költséghatékonyan elvégezhetők, irányíthatók és karbantarthatók a szolgáltató műveleti központjából. Emellett a szolgálatópartnerek saját, értéknövelő szolgáltatásokat is kifejleszthetnek az F-Secure Service Platform segítségével.

Azóta történt

Előzmények