Az adatbiztonsági cég belehúz Magyarországon is

Az Iron Mountain Inc., a kihelyezett ügyirat- és információkezelési szolgáltató a saját nevére keresztelte és integrálta a magyar piacon eddig Docu Guard néven működő tagvállalatát, A vállalat 2004 augusztusában vásárolta fel a Docu Guard céget, s a folyamat 2006 végére zárult le, így mostanra a helyi érdekeltségek teljesen integrálódtak a vállalatcsoportba, beleértve a márkanevet, a metodikát és forrásokat.

Az Iron Mountain átfogó nyilvántartás-kezelési, adatvédelmi és információ-megsemmisítési megoldásokat kínál, lehetővé téve az információ által támasztott kihívások leküzdését (mint például az emelkedő tárolási költségek, a peres ügyek, az előírásoknak való megfelelés és a katasztrófa utáni helyreállítás). A cég teljes körű szolgáltatást nyújt üzleti dokumentumok, iratok, film- és hanganyag-archívumok, elektronikus adathordozók bértárolásában, digitális tárolásában és kezelésében. A dokumentum-menedzsment kihelyezése lehetővé teszi a szervezetek számára a megfelelőségi előírások, a peres ügyek és a katasztrófaesetekkel kapcsolatos kockázatok csökkentését, ezzel együtt az információvédelemmel és -tárolással járó költségek leszorítását.

„A Docu Guard új neve és sikeres integrálása az Iron Mountain Csoportba bizonyítja cégünk elkötelezettségét a helyi piacok és Közép-Európa iránt. A helyi piacok mostantól kiemelkedő globális forrásokra számíthatnak az információvédelem és -tárolás területén” – mondta Robert Gilvesy, a cég közép-európai ügyvezető igazgatója. „Nagyon büszke vagyok erre az integrációra, és úgy gondolom, erőteljes növekedésre számíthatunk a magyar piacon. Az Iron Mountain már meglévő, nagyfokú ismertségére építünk, és tovább terjeszkedünk Közép-Európában, ahol óriási lehetőségek állnak előttünk piaci jelenlétünk fokozására és a márkatudatosság növelésére.”

Előzmények