Dizájnversenyt hirdet az Adobe-felhasználók egyesülete

Haug dizájnversenyAz egy évvel ezelőtt alakult Magyar Adobe Felhasználók Egyesülete (HAUG) dizájnversenyt hirdetett. A megmérettetésre – melynek győztesei között közel 1,5 millió forint értékű nyereményt osztanak szét – a mai naptól szeptember 16-ig lehet nevezni.

A verseny célja „az ember és a számítógép kapcsolatának bemutatása a dizájn erejével, az élhetőbb, zöldebb jövőért.” A szervezők célja: felhívni a figyelmet arra, hogy az embereknek és a természetnek együtt kell működnie a fenntartható jövőért.

Nevezni a nevezési lap kitöltése mellett két, a verseny tematikáját feldolgozó munkával lehet. Az offline feladat egy plakát tervezése, az online feladat pedig egy interaktív miniszájt elkészítése. Követelmény, hogy mindkét munkához Adobe szoftvereket – akár azok ingyenes próbaverzióit – kell használni.

A versenyre beérkező alkotásokat szakmai zsűri bírálja el, ennek tagjai: Bakos Gábor képzőművész, az ARC ügyvezető igazgatója, Fabricius Gábor reklámszakember, Román Balázs, a Kreativ.hu főszerkesztője, Papp Ádám grafikus, a HAUG elnöke és Tóth Attila, a HAUG alapító tagja. Díjakat – melyek között Adobe szoftverek, Fujitsu hardverek, könyvcsomagok és szakmai tanfolyamok találhatók – az első három helyezett versenyző kap.

A versenyről, a feladatokról és a részvétel feltételeiről részletek a HAUG weboldalán olvashatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények