2019. április 21., vasárnap

Gyorskeresés

Az Adobe CS 5.5 újdonságait mutatja be a HAUG ingyenes előadása

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A május közepén megrendezendő workshopon elsősorban az InDesign, a Flash Professional és a Dreamweaver kerül terítékre.

Hirdetés

A tavaly nyáron megalakított Magyar Adobe Felhasználók Egyesülete (HAUG) május 14-én 10 órától újabb ingyenes workshopot tart, melynek témája az Adobe Creative Suite 5.5, alcíme pedig a digitális kiadás jövője lesz. Amint az ismert, a nemrég bemutatott szoftvercsomag egyik nagy újdonsága – a havidíjas előfizetés lehetősége mellett –, hogy egy új szoftverfejlesztői környezetnek köszönhetően a Photoshop alatt támogatja az érintőképernyős tabletek kiegészítő eszközként való használatát.

A HAUG másfél órás szakmai párbeszéd-előadásán Jakab Zsolt HAUG-alapító, a Fontoló Stúdió digitális kiadványszerkesztője és nyomdai előkészítője, valamint Forgács Ferenc HAUG-tag beszél majd, elsősorban az Adobe InDesign CS5.5, az Adobe Flash Professional CS5.5, valamint az Adobe Dreamweaver CS5.5 újdonságairól. Az eseményen megnézhetők és kipróbálhatók lesznek a Fujitsu új, az Adobe által minősített Celsius munkaállomásai is.

A rendezvény – akárcsak korábban – most is ingyenes, de a férőhelyek biztosítása érdekében érdemes regisztrálni. Erre a HAUG oldalán van mód, ahogy további információk is itt olvashatók.

Előzmények

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.