A Graphisoft elnöke lett Az év üzletembere


Bojár Gábor

Az Ernst & Young „Entrepreneur Of The Year” („Az év üzletembere”) bírálóbizottsága idén két IT-szakembert is díjazott: „Az év üzletembere” címet Bojár Gábor, a Graphisoft SE Európai Rt. elnöke, a „Jövő ígérete” díjat pedig Kovács Zoltán, a Kirowski Zrt. vezérigazgatója, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöke kapta.

A hazai üzleti élet kiemelkedő presztízsű kitüntetését immár negyedik alkalommal ítélték oda olyan vezetőknek, akik sikeres üzleti eredményeik mellett kitűnnek egyedi és újító megoldásaikkal, valamint megbízható, kiegyensúlyozott vezetői vállalkozásaiknak.


Kovács Zoltán

Kovács Zoltán, az IVSZ elnöke szerint jelzésértékű, hogy Magyarország legrangosabb vezetői elismerésében két IT-szakember is részesülhetett, hiszen az informatikai szektor egyre inkább a magyar gazdaság húzóágazatává válik az információs korba lépett Magyarországon; sőt, egyike azon szektoroknak, amelyek ma már megállják a helyüket a globális versenyben is. „Ezek a díjak számomra azt jelzik – hangsúlyozta Kovács –, hogy törekvéseinket az informatikai vállalkozásokon túl a gazdaság más szereplői is támogatják. Elismerik, hogy az informatikai szakma iránti felelős szemléletünk, szakmailag motiváló, önfejlesztő tevékenységünk nagyban hozzájárulhat hazánk informatikai felzárkózásához és a tudásalapú társadalom kialakításához. Remélem, hogy növekvő taglétszámunk számára nyújtott szakmai programjainak minősége és sokszínűsége is hozzájárul ahhoz, hogy az informatikai vállalkozások a jövőben is a gazdaság motorjai lehessenek ”

Azóta történt

Előzmények