Nevezzen az Európai E-Kiválóság Díjra!

Hirdetés


Az Informatikai Vállalkozások Szövetségének honlapja a napokban közzétette a felhívást, mely arra biztatja infokommunikációs technológia és a digitális média területén tevékenykedő cégeket, hogy ne habozzanak, nevezzenek be az idei Európai E-Kiválóság Díj versenyére.

A díjat az Európai Multimédia Szövetségek Egyezménye (EMMAC) tagjai évente adják ki az eAccelerator támogatásával. A díjat 2002-ben hozta létre az EMMAC, s céljuk szerint ez kitűnő marketingeszköz az infokommunikációs és digitális média területén tevékenykedők elismerésére. Az EMMAC a díj adományozásával szeretné megbecsülését kifejezni azon kiváló eredményeket elérő cégeknek, akik a multimédia területén dolgoznak, és annak a közösségnek a részei, melyet a digitális tartalom-előállítók, a digitális tartalomrendszerezők, a szoftver-előállítók, a digitális eszközöket gyártók, a digitális hálózati szolgáltatók, a digitális tartalmakat, technológiákat felhasználók s bármelyik fenti területen egyéb szolgáltatást végzők alkotnak.

A díj győztesei jogosulttá válnak az Európai E-Kiválóság A Multimédiában Díj logójának nyilvános feltüntetésére. Az eddigi díjnyertesek megtalálhatóak a European Showcase of Excellence in Multimedia oldalán. A győztesek az Európai Multimédia Fórum egyéves tagságát is elnyerik, amely által kedvezményes áron vehetik igénybe az összes eAccelerator szolgáltatást, s más kedvezményekben is részesülhetnek a díj különböző partnereinél. A nyilvános jelentkezés útján beérkezett pályázatokból az EMMAC tagjainak képviselőiből álló zsűri választja ki a győzteseket.

A nevezési határidő 2007. január 31., a díjátadó Hannoverben lesz 2007. márciusában a CEBIT-en. A nevezési díj 50 euró, de a Magyar Tartalomipari Szövetség tagjai ingyenesen nevezhetnek, mivel a szövetség társult szervezete az EMMAC-nak. További részletek az IVSZ honlapján.

Azóta történt

Előzmények