GFI FAXmaker

GFI FAXmaker

Faxolni kell, faxolni muszáj, de lassú és körülményes, ráadásul a papírok archiválása, visszakeresése nem egy leányálom. Miért is ne küldhetnénk és fogadhatnánk faxokat kedvenc levelezőprogramunkkal? Egy professzionális faxszerver segítségével számottevően növelhetjük cégünk hatékonyságát és költséget spórolhatunk. A faxokat levelezőprogramunk segítségével küldhetjük, a papírdugdosással és gombnyomogatással teli percek néhány kattintásnyi másodpercekre rövidülnek, a bejövő faxok kényelmesen böngészhetőek, rendszerezhetőek.

Az egyik lehetséges megoldás a GFI Software eddig több mint 100 000 példányban eladott FAXMaker faxszervere, mely Exchange-, Notes- vagy SMTP-alapú email-to-fax, illetve email-to-SMS gatewayként szinte észrevehetetlenül illeszkedik a levelezőszerverbe. Mivel a felhasználók az e-mailkliensükön keresztül használják, így gyakorlatilag nem igényel betanulási időt, ami fontos szempont, ha egy cég IT-területen kívüli dolgozóiról is szó van.

A FAXmaker for Exchange/SMTP-t úgy tervezték, hogy adminisztrációs szükséglete minimális legyen. Ennek érdekében az Active Directoryba integrálódva kiváltja egy külön faxfelhasználói adatbázis szükségét. Mindezek mellett a használatával kapcsolatos felhasználói jogosultságok és beállítások mind megadhatóak a Windows felhasználói és csoportmenedzsment-felületein keresztül.

Az Exchange Server 2000/2003 integrációt a standard SMTP connector segítségével valósítja meg, így telepítése semmilyen Active Directory-séma módosítását nem igényli. Ezáltal a FaxMaker teljesen független a szervizcsomagoktól és verziófrissítésektől. A FAXmakert lehet az Exchange (2000/2003) szerverre is telepíteni, vagy akár külön gépen is üzemeltetni. Mindezek mellett az SMTP/POP3 protokollokon keresztül támogatja a Lotus Notesot is.

A faxszerver képes akár egyszerre több levelezőszerveren lévő felhasználókat is kiszolgálni. Teljes mértékben támogatja a mailszerverek aktív és passzív fürtjeit is, mivel a FAXMakert nem muszáj a levelezőszerverre telepíteni.

Mindezek mellett a FAXmaker fel lett készítve a faxok SQL-szerveren történő központi archiválására is, mely után adott faxok a feladó, a címzett vagy akár dátum szerint is visszakereshetőek. Opcionálisan akár karakterfelismerő modult is vásárolhatunk hozzá, ami különösen a faxok archiválásakor könnyíti meg a visszakereshetőséget.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • GFI

Azóta történt

  • Drágulhatnak a nyomtatók

    Pert fontolgatnak a gyártók hazai képviselői a reprográfiai díj nyomtatókra való kiterjesztése miatt.

  • Hálózatbiztonság a fotelből

    A rendszergazdák munkáját teszi egyszerűbbé a GFI népszerű hálózatbiztonsági szoftvere.

  • Spóroljuk sávszélességet!

    Sok cégnél kontrollálni akarják a munkavállalók internethasználatát. A GFI válasza a Webmonitor.

  • Ahol más nem véd meg

    A GFI legújabb terméke a hordozható és vezeték nélküli eszközök kaotikus használatát igyekszik kordában tartani.

Előzmények