Számítógép szerelő, karbantartó

Cég: Central PC Service Bt.

Feladatok

Próbaidő és betanulási folyamat után, hosszú távú, határozatlan időre szóló munkát kínálunk. Csak olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik valóban rendelkeznek a lentebb leírt képességekkel és készségekkel. Felhívnánk a pályázók figyelmét, hogy csak e-mailben küldött fényképes önéletrajzokat tudunk elfogadni! Kérjük, hogy az üzletünkben személyesen ne jelentkezzen, mivel ez zavarja a munkavégzést. A referencia és a szakmai tapasztalat előnyt jelent! De nem zárkózunk el, ügyes kezű és tanulásra hajlandó kezdők jelentkezésétől sem!

Számítógépek, laptopok javítása, igény esetén akár az ügyfélnél.Beérkező hibás eszközök diagnosztizálása, hibakeresés.Modul szintű javítás, alkatrész csere, teljeskörű laptop tisztítás.Kreatív megoldások keresése hardveres javítások esetén is.Telefonos és személyes tájékoztatás az ügyfelek részére.Ügyvezető által kiadott feladatok elvégzése.


Végzettség

OKJ végzettség vagy érettségi


Nyelvtudás

angol


Kit keresünk

Erős műszaki beállítottság. Kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség az ügyfelekkel. Folyamatos és önálló munkavégzés. Megbízható, precíz, pontos. Segítőkészség, pozitív attitűd az ügyfelek felé. Hatékonyan dolgozik a csapat tagjaként is. Jó helyesírási és fogalmazási készséggel rendelkezik. Jogosítvány fontos!


Munkakörnyezet

https://www.centralpc.hu/
https://g.page/CentralPCService?gm


Szakmai tapasztalat

1-2 év szakmai tapasztalat


Cég bemutatása

Central PC szaküzlet és szerviz csapata 2013 tavaszán alakult.Azzal a határozott céllal, hogy egyesítsük sok éves informatikai tapasztalatunkat (melyet többek közt a Pécs TV és Rádiónál, InfoComplex szerverüzemeltető cégnél és hasonló jellegű vállalkozásoknál szereztünk) és szakértelmünket a számítástechnikával kapcsolatos feladatok és problémák megoldásában, hogy jól működő, dinamikus, stabil, megbízható partnerei lehessünk ügyfeleinknek. Üzletünk 2013 óta változatlan helyen, 21 év tapasztalattal, folyamatosan fejlődve szolgálja ki ügyfeleink igényeit.


Egyéb juttatások

A megadott fizetési sáv órabér! Céges telefon magán használatra is.


Bruttó fizetés

1600 - 2100 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.