Új hozzászólás Aktív témák

  • KBear

    tag

    válasz MasterMark #18386 üzenetére

    PS4-sem?! No, akkor jól elnéztem valamit... Ez azért nem túl baráti húzás a két gyártótól. :(
    Arról lehet tudni valamit, hogy a 360 meddig lesz támogatott? 2-3 év van még benne szerinted?
    Ha most ezt megvenném, nem vennék új generációt egy jó pár évig. De nem venném meg, ha a One megjelenésével a 360-t teljesen elfelejtenék. Bár, ha a 360-as játékok ára ezzel párhuzamosan csökkenne, akkor az nekem pont oké lenne, mert nem ragaszkodom a legújabb csodákhoz. Az elmúlt pár év játékaival is tuti ellenék a srácaimmal egy jó darabig, 10-en ezer forintot úgysem adnék ki új játékokra, inkább olcsóbb régieket gyűjtögetnék.

    Az akcióban letöltött játékokat csak akkor tudja az ember használni, ha éppen van Live előfizetése vagy feltelepül a gépedre és az onnantól tisztán a tied? Vagy kell hozzá a folyamatos Live?

    (#18387) astorre19:
    Most megnéztem az MM honlapján, tényleg 1 hónapot írnak. Esküdni mernék, hogy tegnap még 3 hónap volt. De furcsállottam is, mert máshol ugyanezt a pakkot 1 hónappal láttam.

    Néztem egy Vegas videót, én ellennék vele. Kb. 8-10 éve játszottam utoljára PC-n rendszeresebben, azóta szinte semmi, konzolom sem volt soha, nekem asszem még ez is a csoda kategória lenne.

    Milyen HDMI kell hozzá, hogy TV-hez tudjam kötni? Otthon van egy sima HDMI kábelem, az jó lehet hozzá vagy valami speckót igényel?

    Még annyit kérdeznék, hogy erre a gépre lehet feltölteni filmeket, zenéket USB-n keresztül, használható kvázi médialejátszóként?

    [ Szerkesztve ]

    XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112

Új hozzászólás Aktív témák