2013. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#46401) kisküzdő

kisküzdő
(tag)

A VK 1602 Leopard-ot miért találták ki ? :W Nem nagyon haladok vele sehová. VK 2801- lenne a következő de betyár sok tp kell ez a tank meg sorra elhalálozik :(((
Még kéne 15900. :O

[ Szerkesztve ]

Arty ?Vicc. 1 hand on the button 1 in the pants arty filing

(#46402) Gyuri27 válasza kisküzdő (#46401) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A vk28 rosszabb lesz. Full veszteséges.
Az amx12 fényévekkel jobb. :K

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#46403) kisküzdő válasza Gyuri27 (#46402) üzenetére

kisküzdő
(tag)

Mamám akkor azt mondod adjam el ? Pedig már van rajta 33K Tp ami nem volt egyszerű.

[ Szerkesztve ]

(#46404) balintka válasza Atlantis (#46367) üzenetére

balintka
(őstag)

Meg kell vele tanulni h mit hol lőj. Pl a Löwét a teknőjénél. Viszont tény, ha Ferdi jön vele szemben, akkor halál. Én kicsit keresztbefordítom mindig, h a kis tornyokat ne tudják úgy lőni az elején.

Egyébként nekem is így indult, állandóan vereség volt (most a T34 van ezen a szopóágon, de az egy szar, egyre jobban kialakul bennem). Idővel megszokod, jobban fog menni és a 2-5 kill meglesz a legtöbb meccsen.

LG Optimus Black P970 V30b

(#46405) Nostaros

Nostaros
(tag)

A sok barmot köszönhetjük a free to play-nek is szerintem.. :U

(aki unalmában team killel..)

[ Szerkesztve ]

Ha nem vagy képes válaszolnia a privát üzenetekre , akkor te bizony egy JÓZSKA gyerek vagy!!!

(#46406) balintka válasza Atlantis (#46383) üzenetére

balintka
(őstag)

Sz*r a T34, hidd el nekem :) Nem jön be abszolút. Ha nem prémium lenne, már el is adtam volna.

Másik: hogy lehet megszerezni azt a nagy amcsi prémium tankot? M6A4E2 vagy mi a típusa. Csak gift tankként szerepel a honlapon.

[ Szerkesztve ]

LG Optimus Black P970 V30b

(#46407) vhw válasza kisküzdő (#46401) üzenetére

vhw
(őstag)

Az az ág amin haladsz kifejezetten felderítő tankokból áll. A VK2801 is ilyen lesz mint a Leo, igaz jobb ágyúkat kap (szerintem mozgékonyságra is jobb mint a Leo) de alapjában véve hasonló stílust igényelnek.
És ahogy mondták, ez amolyan end tier tank, az ág végén van ezért sokba kerül kifejleszteni-megvenni és a credit szorzója is alacsony.
Szóval ha nem vagy igazán érdekelt a scout tankokban, akkor nem éri meg tovább haladni.

balintka: azt csak a preorder csomagban adták tavaly áprilisban. (illetve ha szemfüles lettél volna, akkor most télen valamelyik hónapban meg lehetett venni egy pár napig a gift shopban [tetemes összegért], de aztán gyorsan leálltak vele, mert sok volt a rinya miatta azoktól akik a preorder csomagban vették meg anno)

[ Szerkesztve ]

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#46408) erikke17 válasza Arpee78 (#46387) üzenetére

erikke17
(őstag)

Szerintem team damageért nem lenne jó ötlet bekékülni, minap épp lőttem ferdit mert beletolatott lövésembe -300 körüli találat volt KV-val majd 7k kellett érte fizetnem, bezzeg mikor nekem betalál csapattárs aprópénzt kapok.. :-/ Az hogy véletlenül kékül e be és értkés e lenne csatában nem mindig van igy javarészt nem viccből kékül be szerintem

fsb1000- Node kérlek ennyire ne légy már rosszszivű hogy az összes TK-s tankjából üritenéd a lőszert :D ;]

fel - Szerintem azzal már nagyon le lenne butitva játék vesztene komolyságából... Ha csapattársra lőnél és nem sebződne akkor meg jönnének azok akik, viccből beállnak lövéseidbe mert az olyan vicces vagy össze vissza lövöldözne téged, célkereszted mozogna összvissz és nem tudnál pontosan lőni :D

WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

(#46409) Nostaros válasza balintka (#46406) üzenetére

Nostaros
(tag)

Nekem bejön a t34.. sebzi szemből az is4-et.. ami szerintem jó dolog.. de viszont kell hozzá egy érdekes játékstílus amit sokan nem kedvelnek.. :)

Ha nem vagy képes válaszolnia a privát üzenetekre , akkor te bizony egy JÓZSKA gyerek vagy!!!

(#46410) L-e-f-i-e válasza fsb1000 (#46311) üzenetére

L-e-f-i-e
(senior tag)

Nyilván te tudod, mert követted, hogy csata elejétől hova lőtt, de ha véletlen nem így történt, akkor lehetséges, hogy máshol is supportolt, véletlen tk, artyval sajnos lehetséges, lehet látta, hogy küzdesz és mint minden normális ember segíteni akart, nem biztos, hogy végig nézte hogy küzdesz, aztán csak nullhápékor lőtt...biztos van iylen is, de nem feltétlen jellemző. Lehetséges, hogy eddig máshova fókuszált, esetleg tracert keresett, honnan tudhatnád, és mivel hosszú a betöltési ideje, nem lövöldözhet össze vissza sem... :N

World of Tanks / BF3 / BO2 /Lenovo Y580

(#46411) Atlantis válasza balintka (#46404) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Lehet. Remélem, lesz még egy tesztidőszak, akkor majd a T34-et próbálom ki.

Nostaros: milyen az az érdekes játékstílus, ami kell a T34-hez? Hátha segít megkedvelni a T29-et...

>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<

(#46412) Nostaros válasza Atlantis (#46411) üzenetére

Nostaros
(tag)

ha lehet ne menj egyedül.. ha lehet csak a tornyod legyen lőhető , és folyton figyelj a pálya adottságaira.. hogy mi a ami némi segítséget adhat neked.. :)
Sokan tartják a t29-et a legjobb tier7-nek ami nem véletlen..

(#46413) krisss93

krisss93
(fanatikus tag)

Rejtsd az alját amikor lehet, és amikor úgy hozza az Isten akkor facehugolj.

(#46414) vhw válasza Atlantis (#46411) üzenetére

vhw
(őstag)

Hát a kettő nem egészen ugyanaz. Maga a tank kialakítása; páncélzat, ágyú kitéríthetőség, mozgékonyság ugyanaz, eltérés az ágyúkban van. Az T29en a szintjének egyik legjobb ágyúja van.
A T34-en pedig egy agyoncsapott Tier10-es ágyú van, a pen és sebzés maradt, de igen megnőtt a célzási idő (ahhoz képest amilyen volt), ez a leginkább zavaró benne.

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#46415) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Értettem! :)

(#46416) jahrn válasza Atlantis (#46411) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Ahogy irtak, T34el hasznald ki a kornyezetedet maximalisan. Hull-t ha lehet teljesen elrejteni. Tornyot billegtesd jobbra-balra h nehezebb legyen eltalalni a kupolat meg a mantlet melletti torony darabot. Vannak nagyon hasznos crew skillek (mint pl a + forgasi sebesseg, de ezeket befolyasolja a jatekstilusod is) es vert stab kotelezo (van aki szerint az egld is).

[ Szerkesztve ]

(#46417) zalman90

zalman90
(őstag)

miért nem működik az xvm ?

Az Ingame Player Rating és a telepítése:
wot-xvm-proxy.exe.config, wot-xvm-proxy.exe -játék gyökérkönyvtárába
battleloading.swf, PlayersPanel.swf, StatisticForm.swf, XVM.xvmconf -res_mods\0.x.x.x\gui\flash\ könyvtárba illetve ha kompetten lett átmásolva az egész akkor már nem kell vele foglalkozni

ez alapján csináltam.. a proxyval inditottam

[ Szerkesztve ]

Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

(#46418) sutyi^ válasza zalman90 (#46417) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Kell hozzá a Dokan Library.

"Bring your sunblock, we are going to hell..."

(#46419) zalman90 válasza sutyi^ (#46418) üzenetére

zalman90
(őstag)

azt is feltettem .. Virkir wotmod packban benne volt..

amugy valakinek nincs meg aza yotubos link arrol a pro orosz object gameplayról ?:D

Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

(#46420) krisss93

krisss93
(fanatikus tag)

A T32-vel kapcsolatos kérdésemre valaki válaszolna esetleg?

(#46421) cikasz válasza Atlantis (#46383) üzenetére

cikasz
(senior tag)

Lehet menni jókat a T29-el! Az egyik legjobb Tier 7 szvsz! A Tigris sajnos a nyomába sem ér!
Győzelem
Live Oaks 2012. május 1. 19:26:57
T29 Szerzett tapasztalat: 1 527 Szerzett kredit 41 655
Csatában elért Achievement: Védő

www.akciofigura.hu (FOV - Dragon - DID - Hot Toys - 3R)

(#46422) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kár, hogy nem tudtunk nyerni:

Draw
Battle: Malinovka 2012. május 1. 19:24:26
Vehicle: T110E5
Experience received: 1 120
Credits received: 78 088

(#46420) krisss93: linkeld be a hsz-t nincs időm visszaolvasni

[ Szerkesztve ]

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#46423) kisküzdő válasza Gyuri27 (#46402) üzenetére

kisküzdő
(tag)

Neki álltam az AMX ágnak. AMX-38--ig el is suhantam gyorsan, de hogy itt mekkora okosok vannak :W Nem részletezem de juj de jaj. Ép csak szórakozásból nem egymást lövik,de ha jön az ellen fut mindenki mindenfelé. ;]

(#46424) ollie válasza fsb1000 (#46382) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez mindent elmond az illetőről:

(#46409) Nostaros: a T34 bármit sebez szemből, ha jól emlékszem 248-as a penje

[ Szerkesztve ]

(#46425) zalman90

zalman90
(őstag)

senki sem tudja annak a videonak a linkjét mikor object 704 el lehozta prokhorovkán ? itt láttam a forumban 1 hete

(#46426) Chris0321 válasza Chris0321 (#46376) üzenetére

Chris0321
(senior tag)

Esetleg valaki az előző hsz-emre valami okosat tudna írni?

(#46427) marked one94 válasza krisss93 (#46420) üzenetére

marked one94
(őstag)
LOGOUT blog

Ha az akarod megtudni hogy a stock torony szopás-e akkor egyszerű rá a válasz: igen, mert t5 felett minden átlövi gond nélkül és még az ágyú is szeret meghalni meg úgy minden ami a toronyba van :) de a fejlesztett torony már piszok jó lesz ;)

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#46428) Gyuri27 válasza kisküzdő (#46423) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Én free-ből kitoltam (a nagy részét). Nem akartam szenvedni azokkal a vackokkal.
Az viszont igaz, hogy alacsony tierben nagy a sötétség.
De megéri. Az amx 12 jó light. A többit majd mondják a többiek.
Az l40 és a bat jó kezekben halálos. Majd egyszer elindulok feléjük.

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#46429) ollie válasza Chris0321 (#46376) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem a javítást cseréld le Brothers in Arms-ra (mindenkinél, mert csak akkor működik), de először várj kb 50%-ig az új skillel, mert csak akkor tudod úgy váltani (ha credittel fizetsz érte), hogy 100% maradjon, különben túl sokat vesztesz. Majd a második skill legyen javítás mindenkinél, és ha ez is 100%, majd lehet beszélni a többiről. Én így csinálom, a BiA érezhetően megdobja a tankot.

(#46430) virkir válasza zalman90 (#46417) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Csinálj egy screenshot-ot a dos ablakról, hogy ott mit ír.
Tűzfalon kiengedted első indulásnál?

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#46431) zalman90 válasza virkir (#46430) üzenetére

zalman90
(őstag)

mivel megint nem működik a printscreen (szoftvereshiba) ezért leirom

WOT XVM Proxy v1stb stb
Loglevel : 1
Mountpoint: .stat
Timeout: 7000
Wot version is : EU
HTTP - 001
time: 411ms, size:63 bytes
starting game provess : wordoftanks.exe
=> getfileinformation<\@get_last_stat>

[ Szerkesztve ]

(#46432) Atlantis válasza cikasz (#46421) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Stock állapotban még eléggé hulladék...bár a Tiger is az volt. Bízom benne, hogy jobb lesz a véleményem róla később, tigrist is mostanában kezdem megkedvelni.

[ Szerkesztve ]

(#46433) krisss93 válasza ollie (#46422) üzenetére

krisss93
(fanatikus tag)

http://gamepod.hu/tema/world_of_tanks_tankos_mmo/hsz_46354-46354.html
Erről lenne szó.

(#46434) Fel válasza zalman90 (#46425) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Tessék. A kulcsszó 'wot war athmosphere'.

(#46435) krisss93 válasza marked one94 (#46427) üzenetére

krisss93
(fanatikus tag)

Kis taktikai tanács a heveny hajtépés elkerülésének érdekében, amíg kiszenvedem a fejlesztettet?

(#46436) marked one94 válasza krisss93 (#46433) üzenetére

marked one94
(őstag)
LOGOUT blog

free xp ;) 105mm ágyúval gyorsan össze lehet rá szedni a xp ha nem lenne felesleges free :) Ja és kerüld addig a közelharcot míg nem lesz torony, mondjuk ezt így könnyű mondani.

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#46437) Chris0321 válasza ollie (#46429) üzenetére

Chris0321
(senior tag)

Rendben, köszönöm. Mivel prémtankról van szó, lesz vele bőven csatám.

(#46438) zalman90 válasza Fel (#46434) üzenetére

zalman90
(őstag)

köszönöm , már mindent beirtam de nem találtam meg :D :R

forumba visszakeresve ezt te linkelted be.. ott le tudom tölteni azt is amit ő használt célkeresztet ?

[ Szerkesztve ]

(#46439) krisss93 válasza marked one94 (#46436) üzenetére

krisss93
(fanatikus tag)

Itt az a gond, hogy a T29-el hozzászokik az ember a bunkertoronyhoz, de ez így heavynek eléggé szenvedés lesz..
Még jó, hogy láncon meg a tornyon kívül minden megvan hozzá és egyből mehet a grind az M103-ért.

(#46440) Bobyjack válasza ollie (#46424) üzenetére

Bobyjack
(fanatikus tag)

Szlovák...

(#46441) virkir válasza zalman90 (#46431) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Ez így jó, csatlakozott a szerverhez.
Ha beraktad mindet amit írtam és nem piszkáltál bele az xvmconf-ba akkor mennie kéne.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#46442) zalman90 válasza virkir (#46441) üzenetére

zalman90
(őstag)

a flash mappám igy néz ki:

otmdata , playerspanel, statisticform, xvm.xvmconf

hopp a batleloading hiányzott :B :B most vettem észre :DDD

[ Szerkesztve ]

(#46443) whatnot válasza vhw (#46414) üzenetére

whatnot
(senior tag)

Azért tegyük hozzá, hogy tier8on a TD-khez hasonló pen-je van, dpm-je pedig a KT/T32 és az IS-3 között van.
Célzási ideje rosszabb, mint a KT/T32-é, IS-3mal egyenlő, viszont T32 pontatlanabb és elég gyatra pen-je van tier8ra.

Szóval az az ágyú nagyon is ott van.

Cserébe lomhább, ill. a látótáv is gyengébb.

(#46444) ollie válasza krisss93 (#46433) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Amíg nincs meg a fejlesztett torony, jobban kell bujkálnod. Igazából nem nagyon emlékszem, mert rövid idő alatt meglett a fejlesztett torony, nem kell ahhoz olyan sok XP. Mindig a második vonalban menj, és messziről oszd az áldást. Na meg sokan nem tudják megmondani, hogy még nincs fejlesztett tornyod, és nem nagyon lőnek rád, ha csak a tornyodat látják.

(#46440) Bobyjack: és?

[ Szerkesztve ]

(#46445) Fel válasza zalman90 (#46438) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Nem. Az a modcsomag csak a különböző hangok, zörejek, szövegek, zenék módosítását tartalmazza.

Egyébként itt találhatsz egy pár "kiló" célkeresztet, biztosan ott van közöttük: [link]

(#46446) Bobyjack válasza ollie (#46444) üzenetére

Bobyjack
(fanatikus tag)

Nálam ez részben megmagyarázza a viselkedését.

(#46447) zalman90 válasza Bobyjack (#46446) üzenetére

zalman90
(őstag)

mi a bajod a szlovákokkal ? nekem nem 1 szlovák barátom van és mind nagyon rendes

(#46448) Bobyjack válasza zalman90 (#46447) üzenetére

Bobyjack
(fanatikus tag)

Csak az előítélet. Szlovákokkal, románokkal és szerbekkel szemben. De ez nem a fórum témája. :)

(#46449) Paul119 válasza Bobyjack (#46448) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szlovákok rettentő retardáltak.. eun 10ből 10x azért lőttek ki mert magyarul köszöntem(szlovák volt az illető mindig),ilyenkor angolul oda szoktam vágni.. idősebb vagyok mint szlovákia, ettől mindegyiknek elborul az agya :K

[ Szerkesztve ]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#46450) whatnot válasza Paul119 (#46449) üzenetére

whatnot
(senior tag)

Hát, elég sok magyar, akit láttam játékban, szintén nem egy észkombájn.
Hagyjuk más népek ekézését, főleg a szomszédokét, undorítónak találom.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.