Közben kiderült, hogy nem orosz meteor volt, csak Chuck Norris Oklahomában beleütött egy golflabdába....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
(#46751) Runo válasza //Crouch// (#46750) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 13:18:40

Runo
(PH! addikt)
(#46752) //Crouch// válasza Runo (#46751) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 13:27:28

//Crouch//
(kvázi-tag)
Köszönöm!

babferi
(tag)
Hat amikor megszereztem a Panthert en is igy voltam eleinte , de mihelyst raraktam az L100-t es mentem par kort megvaltozott a velemenyem. Igaz , hogy kicsit sebez , viszont nagyon jo a penje es nagyon gyors es pontos. Meg amugy is azzal a loveggel inkabb sniperkedni kell. Meg ha oda kerulsz , hogy szembe jon feled egy IS-3 pl. akkor mit csinalsz azzal a 130-as pennel amit a 88 mmes ad ? Max lelancolod .
[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

Zeratul
(PH! addikt)
IS3t szemből olyan szépen átlövi a 8.8 L/56 is hogy öröm nézni. Lövöm a VK3601Ht a BL-9el, lepattan, az meg szemből átlövi a frontomat.
[ Szerkesztve ]
Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...
(#46755) virkir válasza marked one94 (#46746) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 13:54:46

virkir
(PH! kedvence)
Looser vagy chikánó 
Victory ratio: 64.29%
Battles: 14
Azt elfelejted, hogy délután próbálkoztál a JpZ-vel esetleg?
M46 Patton 7 57.14%
Object 704 4 50%
IS-4 4 50%
Object 212 2 50%
T34 2 100%
JagdPz IV 1 0%
Panther II 1 100%
Meg nem kellett volna szólóba menni a Patton-al, nem volt ott a jó kis Batmobil aki kihúzzon a kakiból 
Ja meg 2012-04-15-én volt pont ugyan ennyi 
[ Szerkesztve ]
עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל
- Privát
- 2012-05-03 13:56:45

//Crouch//
(kvázi-tag)
Nem műxik az új célkereszt mod:
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.2\qui\flash - megcsináltam a mappákat, bemásoltam mind a 3 db fájlt... még a 0.7.1-be is bemásoltam őket, de mikor elkezdődik a csata az alap célkeresztet látom... Valami ötlet?

r1E3S3E7T
(őstag)
Jaja, azzal a stukkerrel lehet elég sok tankot sebezni akár szemből is, mindenképp megéri azt használni, a rövid 88as meg a kisebbik 7.5cm ágyú a lóf.ra sem jó kategória ezen a szinten, az L/100 meg okos játékkal hasznos fegyver.
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

zalman90
(őstag)
van még kb 300db... mikor féláras volt vettem pár százat.. csak amig nem hoz jól a tank addig nem teszek rá 
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
(#46759) HungAryan válasza //Crouch// (#46756) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 14:10:23

HungAryan
(tag)
Hali,
a
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.2\qui\flash helyett próbáld meg ezt:
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.2\gui\flash

Runo
Nem ugyanaz, nem mindegy, hogy Q vagy G 
[ Szerkesztve ]
WoT account: Cpt_Hungarian

Runo
(PH! addikt)
Ez most nem ugyanaz?! 
Amúgy részletes leírást itt találsz...
Közben kiderült, hogy nem orosz meteor volt, csak Chuck Norris Oklahomában beleütött egy golflabdába....

CptMisi
(PH! addikt)
Nem ugyanaz.

zalman90
(őstag)

Runo
(PH! addikt)
wáázze, nem vettem észre, pedig majd kiszúrta a szemem 
Most nézem a képet, levágtam a q betű alját, bocsika 
[ Szerkesztve ]

HungAryan
(tag)
Semmi gond. Gondolom a belinkelt képed tévesztette meg.
Levágtad a "g" alját 

zalman90
(őstag)
megtörik a jég
Győzelem!
Csata: Fjords 2012. május 3. 14:25:04
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 986
Szerzett kredit: 26 370
Csatában elért Achievement: Pusztító, Acélfal
20 lövés 14 találat 5 kill
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

CptMisi
(PH! addikt)
Mai pro
Mineson kirohant IS4-gyel a hegy mögül úgy, hogy bal oldalról t30 lőtte, jobbról T110, szemből meg az arty tudta lőni. Szerinte persze én voltam noob, mert én nem mentem vele.
Nem adok sokat a statra, de az jól látszik, ha valaki egy gyökér droid. 

Runo
(PH! addikt)
Beszarás ez a KV Troll ágyúval 
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. május 3. 14:35:25
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 1 269
Szerzett kredit: 27 169
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Top Gun
Örültem volna ennek a körnek napi szorzóval 

CptMisi
(PH! addikt)
EZAZ! Prokhorovkán 9en mentek az erdőbe, 5en jöttünk a vasúthoz, abból 1 azonnal meghalt. Patton a hegyen rögtön utána. 3an maradtunk, és 8 tank ellen küzdöttünk. Ki lehet találni, hol fogytunk el először... Persze, hogy az erdőben vesztettünk el először a 9 a 6 ellent. 

donpe
(fanatikus tag)
Lol. 9 lövés - 9 találat 6 kill 
Grat 
Egy tündér a KV. Nekem ő kedvencem. A KV-3 egy rühellnivaló lomha dög utánna... 
Meg a T-34 még egy csodás kis járgány. 
[ Szerkesztve ]

HungAryan
(tag)
Mindjárt megyek haza, aztán jobb lesz. 
Csak lenne meg az Obj. 212-re az a rohadt lánctalp. 

Runo
(PH! addikt)

zalman90
(őstag)

emre
(PH! addikt)
A napokban T50-el lettem sniper, csak azért nem linkelem, mert sírva fakadtok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
mod:
Majd meló után megkeresem a screent ha már ennyire kiváncsi vagy. 
Olyan 50/48 volt ha jól emlékszek.
Mondjuk nem erre vagyok a "legbüszkébb" hanem az S51-el szerzett kamikaze érmemre.
[ Szerkesztve ]
Magyar égre magyar UFO-t!

zalman90
(őstag)
muta 

Runo
(PH! addikt)
Abban segítsetek inkább, melyik ágyút rakjam fel a KV-3-ra?
A 100mm-es vagy a 122mm-es?
Ugyan a 2. nagyobbat sebez, de 2x annyi ideig tölt mint az első, és ha 2 lövést nézek, akkor az első többet sebez (már ha talál mind a 2)...

whatnot
(senior tag)
Pedig lőttem én már ki IS-t vele 1vs1. Persze ehhez kellett az, hogy egy lövése ne menjen át. Az utolsó lövés döntő volt, de mivel én gyorsabban töltöttem, ő vesztett.

csaabz
(őstag)
Én a 100 mm-est használom. Pontosabb is, gyorsabban is lő. 
You get what you deserve.

emre
(PH! addikt)
A KV3 hamarosan eggyel feljebb kerül, erősebb 900 lóerős motorral és 1300 hp-val. Oda szigorúan a 122-es fog kelleni, ami nagyon jó lesz T7-ben.
Addig még próbálkozhatsz a kisebbekkel is, de ha T8-T9 is van a csatában a 100-as és a 107-es nem sokat fog érni. Én a 122-essel használtam, töltésgyorsító és célzásgyorsítóval.
[ Szerkesztve ]
Magyar égre magyar UFO-t!

whatnot
(senior tag)
9/9 a troll ágyúval. Nagyon nem mindegy.

Arpee78
(senior tag)
Csak hogy három különböző vélemény legyen becopyzom korábbi hsz-em.
A KV-3 grind idején kipróbáltam a három szóbajöhető ágyút. Az első 42 csatában 107-est, majd a következő 42-42 csatában a 100 és 122-est. A legmagasabb dmg/battle a 107-es ágyúval volt.
107mm 1256 dmg/battle
100mm 1078 dmg/battle
122mm 940 dmg/battle
Helyzetfüggő, hogy a DPM és az alfa dmg közül melyik fontosabb. Az erős páncélzat, a lassúság és a lassú célzás miatt a KV3 pont nem az a tank amivel hopp előugrunk a fedezékből és lövünk, majd az újratöltés idejére vissza. Szóval arra a tankra szerintem a 107-es a legjobb a magas DPM miatt, a minimálisan alacsonyabb pen ellenére is.
Erre a pár napra, jövő hét hétfőn, esetleg kedden jön a patch. Holnap még talán nem.

Runo
(PH! addikt)
Hát köszönöm szépen.. akkor ez alapján menjek egyenlőre azzal ami rajta van, aztán gyűjtögessm a TP-t és ha jön a peccs majd meglátom mire költöm....
Arra gondoltam, a KV 100%-os személyzetét meg leveszem a KV-ról és teszek bele 50%-ost és a peccsig nem játszom vele, mert ugyebár a KV helyett kapok majd egy másik tankot 100%-os legénységgel, akkor megmaradnak ezek a srácok... akik jók lesznek másik tankra majd... jól gondolom?!
[ Szerkesztve ]

Nostaros
(tag)
Ez helyzetfüggő.. meg persze játékos stílusától is függ.. én spec 122mm-vel megyek , mert szeretem azt a gun-t , de pl haveromnak a 100-as tetszik.. szal ezt neked kell eldönteni 
Ha nem vagy képes válaszolnia a privát üzenetekre , akkor te bizony egy JÓZSKA gyerek vagy!!!
(#46784) Napfénysüti válasza Arpee78 (#46781) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 15:35:39
Ha jól emlékszem a KV3-on én is a 107-est használom. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! I love my Honda Civic VTi :)
(#46785) Nostaros válasza Napfénysüti (#46784) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 15:36:55

Nostaros
(tag)
Téged is látni
, rég toltuk.. de majd írok , ha van egy kis időm játszani.. 
Ha nem vagy képes válaszolnia a privát üzenetekre , akkor te bizony egy JÓZSKA gyerek vagy!!!

CptMisi
(PH! addikt)
Szóljál előtte, mert akkor én elmegyek tanulni. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Gyuri27
(PH! nagyúr)
A kv5 elvan a 107-l. A kv is el van. Ha top tank vagy sürün oszthatod az áldást.
Ha nem akkor meg hátulról akár he-vel is supportolhatsz. Én azzal használom és jó. Persze izlések és pofonok. A 122 hátránya, ha pattan eltünik a lövedék vagy 0 dmg-s shotot adsz le. Minuszos lesz a kör.
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu
(#46788) Napfénysüti válasza Nostaros (#46785) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 15:41:25
Vagyok persze, tegnap Antoniussal nyomtuk elég sokáig. Ma is leszek talán 7 felé. Csak este kell majd autóval Győrbe mennem. De ha ráérsz tolhatjuk majd, a Tigrist úgyis fejlesztenem kell. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! I love my Honda Civic VTi :)

Runo
(PH! addikt)
És a második kérdésem?
Arra gondoltam, a KV 100%-os személyzetét meg leveszem a KV-ról és teszek bele 50%-ost és a peccsig nem nagyon játszom vele, mert ugyebár a KV helyett kapok majd egy másik tankot 100%-os legénységgel, akkor megmaradnak ezek a srácok... akik jók lesznek másik tankra majd... jól gondolom?!
- Privát
- 2012-05-03 15:54:43

homeless09
(őstag)
KV-ra érdemes megszenvedni a ZiS-6os lövegért, vagy az M-10es is jó választás lenne?
Kutatók szerint az emberek 82%-a elhisz bármilyen szöveget, ha az egész azzal kezdődik, hogy "Kutatók szerint".
(#46791) donpe válasza homeless09 (#46790) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 15:58:50

donpe
(fanatikus tag)
ZIS-6 alap. Kiváló fegyver a KV-ra.
(#46792) homeless09 válasza donpe (#46791) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 15:59:42

homeless09
(őstag)
Csak azért kérdeztem, mert 4k val több XP-ért már KV-3at tudok fejleszteni.
Kutatók szerint az emberek 82%-a elhisz bármilyen szöveget, ha az egész azzal kezdődik, hogy "Kutatók szerint".

Fel
(PH! addikt)
Nem.
Akik most a KV-ra vannak "kiképezve", azok a patch után a KV-1-re lesznek, és ugyanolyan szinten fognak állni, mint az update előtt. Tehát, ha a mostani legénységet elküldöd a barakkba, és raksz helyettük új ötveneset a tankba, akkor a patch után ugyanott leszel, mint most.. (Lesz egy 100%-os banda KV-1-re és egy 50%-os KV-1-re)
Az újonnan kapott tankokba fogsz 100%-os személyzetet kapni, amelyekbe jelenleg nem is lehet csapatod (T-150, KV-2, IS-8).

Runo
(PH! addikt)
Ahaam, értem, köszike!

Bingisz
(senior tag)
Hali!
Megint nézelődtem a Dossierben, és a 7.3-as tankok és a 7.4-es prémium tankokon kívül megint bekerült két másik prém tank is az adatbázisba:
-Der Weiße Tiger(Premium): Prémium tigris???
-Type 59 G(Premium): Lesz még itt vásárolható type 59 ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki tud ezekről valamit, örülnék ha megosztaná!
Üdv.: Bingisz
Alexander64217 (April 18, 2012 - 17:57): Vs. Storm will be transferred to a transmission at E50 and E75 in the front part? or leave it as is? I would very much like to see the location of the rear transmission was a feature of these tanks.
Storm: In patch 7.4 will be moved forward.
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----
szerintem a type 59 G egy type 62 lesz más néven
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----
(#46799) Balesz1899 válasza Paul119 (#46797) üzenetére
- Privát
- 2012-05-03 16:15:21

Balesz1899
(kvázi-tag)
Az nem a kínaiaknak szánt aranyszínű Type 59 akar lenni?
Mert akkor az csak a kínai szerón lesz.