Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz GrooveHero #23226 üzenetére

    Én toborzó vagyok, tudom mit kell nézni, ha cw-re képes, alkalmas, és jó játékost keresek. Nem a nyert meccsek arányát, és nem is a túlélt csaták %-át, hanem az adott tank HP-jához mérten leadott átlagos sebzés csatánként, és a találati arányt. Ez a két adat sokmindent megmutat. És emellett a spotok száma.( Én azért indultam el t54 felé, hogy a spotok számon javítsak statban:) sikerült-2,5k csata alatt 3,5k spotot szedtem össze-megjegyzem nem bántam meg. Kicsit passzívnak láttam magam, ezért akartam csiszolni a stílusomon:) )
    Ebből lehet látni, valaki mennyire megy előre, vállalja a lövéseket, vagy épp hogyan kell pattintani amellett hogy elöl van, és lő, és sebzést visz be, vagy csak hátulról pattogtat, és gyakrabban pattan le ("magas" találati arány, de kevesebb dmg) stb. én ezeket nézem.
    T30 cw-n sokkal többet ér, mert randomba mindenki belövi igaz, viszont cw-n csak tier10ek vannak jóformán, és az is7-et ott is belövik jóformán mindenhonnan, szóval nincs hátrányban hozzá képest, viszont ott van neki az a szép nagy ágyú :))

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Aktív témák