Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz fsb1000 #20573 üzenetére

    Akkor csak hangosan gondolkozva; vannak játékosok akiket első helyen nem az artyk zavarják a legjobban, és nem is mindegyikük hardcore arty játékos.
    Tehát az artyk nem jelentenek egyetemes problémát mindenki számára, ebből következik, hogy ez nem egy egyértelmű és általános probléma. Ebből nekem az jön le, hogy egyes emberek nem képesek megbarátkozni a játék bizonyos szerves elemeivel, amik már jelen vannak a kezdetektől. Tehát találnak valami okot arra, hogy ők miért nem tudnak jól szórakozni, itt jönnek a képbe az artyk, akik igen sokszor a meggondolatlan és tapasztalatlan játékosokat lövik ki.
    Tudom első kézből; sokkal könyebb egy álló, egy helyben kempelő tankot kilőni, aki ráadásul még odébb sem áll miután meglőtték, és miután eltűnt a térképről 'vakon' kilövöm.
    Sokkal idegesítöbb az olyan játékos, aki mindig csak egy fedezék mögül lövöldözik és írtja a csapattársaim, mindig csak annyira kidugva magát, amennyire szükséges és nem bírom eltalálni. Vagy az olyan aki még nyilt terepen is állandóan mozog, hol előre hol, hátra hintázik, mindig spontán, rettentően idegesítő mikor abban a pillanatban gondolja meg magát mikor már elengedtem a gránátot és mellé vágódik a homokba.

    Tehát léteznek játékosok akik el tudják kerülni az arty tüzet, és nem ezért nyafognak, sokkal inkább az MM, a hülye játékosok, az új játékmódok hiánya miatt.

    Ha nem lennének artyk, akkor mi lenne a következő mumus amiket igyekezni kéne elkerülni?

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák