PayPal a legjobb... biztonságos, bankkártyához kötve.
Záróra
(#20151) fsb1000 válasza Freddy TNT (#20141) üzenetére

PayPal a legjobb... biztonságos, bankkártyához kötve.
Záróra

Én úgy tudom, csak eladáskor megy rá virtuális összeg, kártyáról nem lehet rátenni mert ez nem egy valós bankszámla.
Záróra

Leszedtem ezt az OverTargetMarkers-t, nekem megfelelne az az alap kinézetű is amit letölt. De hova kell bemásolni ezt a fájlt? 

aha, csak ha most a hétvégén akar vásárolni, mint ahogy írta, akkor a PayPal-t a hajára kenheti, azzal ha most kell egy új accountot létrehozni, leghamarabb hétfő/kedd magasságában fog tudni fizetni...
bár a mostani event egész dec 12-ig tart.... szal alapvetően a paypal is jó lehet, mert belefér az időbe
[ Szerkesztve ]
Витя
(#20155) marked one94 válasza D.Orion (#20153) üzenetére
World_of_Tanks\res\gui\flash 
You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\
(#20156) D.Orion válasza marked one94 (#20155) üzenetére

Azt úgy nem értem, mert amit létrehoz az editor az egy XLS fájl(de a gyári is XLS, ami meg abban a mappában van az swf. 
(#20157) marked one94 válasza D.Orion (#20156) üzenetére
akkor töltsd le ezt [link] ezt csak be kell másolni oda ahova írtam és kész.
You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

én tegnap vettem meg(végre),egy kört sem mentem még vele:
-várom a patch-et
-alap tankként a T29 és T32 is vitte a zsét rendesen,most még másik 3 tankra gyüjtök,szal porosodni fog egy ideig (váltásig biztos)
-ha prémiumként rajta lesz az összes fejlesztett cucc,akkor megváltás lesz a 120-as ágyú a 105-öshöz képest(ezt csak másoktól hallottam még)
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
De, lehet rá tenni összeget, sőt, a PayPal egy igazi bank Európában (csak úgy, mint az OTP).
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

Ez nekem újdonság, de biztos így van.
Záróra
(#20161) Freddy TNT válasza -vitya- (#20148) üzenetére

Hello !
Kössz a választ. Nekem Raiffeisen-es van, sima okos kártya. Az megfelel ?

Skacok melyik jobb a vizes lőszertároló, vagy a CO2 
Az IS3-ra számon a cuccot.
vhw Köszi 
Az IS3-ason nekem az a tapasztalatom hogy a lőszer.
De most azt hiszem veszek mindegyikből.
[ Szerkesztve ]
Magyar égre magyar UFO-t!

Hát most az egyik a lőszerrekeszhez van a másik meg az üzemanyagtartályhoz. Melyik sérülékenyebb rajta?
"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

Sziasztok.
2 kérdésem lenne:
1. A bonus key-eknek van időlimitje vagy bármikor beirhatom? (mostanában nem lesz időm a 3 nap premium-ot kihasználni)
2.mért van a legénységem tapasztalatánál: 76+5+8???
Az 5-ről tudom hogy a ventillátor, de mi a 8?? Sehogysem jövök rá....
Előre is köszi a választ bárki is irja 
A +8 a parancsnok miatt jön.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

És ő maga nem kap? mert nála semelyik tankomon nincs + a ventillátoron kivűl....

kilőttem WG_courier5-öt.
hova töltsem fel a képet? 
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

hogy dögűné meg

Hát én megmondom az igazat na. Elvette Giorginát.hazahozta. Akkor igaz-e. Őt bevitték a börtönbe, mert csórért. Kasszákat tördelt be. Hazahoztuk,őket. Itt leszek bevitték.az anyja megkurvút. Zolinak az anyja mán a Katinak hívták Szajkó Katalin akkor, igaz-e nem lesz aszongya, a nagyapja aszongya.. a

ide 
de e-mailben is elküldheted

[ Szerkesztve ]
Magyar égre magyar UFO-t!

Azt hogy ide linkeld viccnek szanta!
MPC-BE (ReClock, madVR, LAV Filters) / Copy.com: https://copy.com?r=P1s1Os / Dropbox.com: http://db.tt/OFSQQOVF
Én egy goldot nem adnék neked az arty miatt.

gonosz, de jogos. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

2 féle játékos van: akit ki lehet lőni artyval és akit nem 
Mindenkit lehet lőni artyval, max csak azt nem, aki egy 2 szintes ház mögött camppel. De utóbbi sem teljesen igaz, mert az arty is tud mozogni.

"A következő patch jön a Panzer IV Hydro. Ekkor játszottam azt a teszt szerver van egy nagyon gyors és agilis."
Ezt a wotbase.de oldalon írták arra a kérdésre, hogy milyen prémiumtankot ajánlanának 2000 aranyig.
Ja igen németről fordítottam le a googleval ezért ennyire értelmes a szöveg.
[ Szerkesztve ]

sziasztok valaki nagyon régen linkelt egy olyant hogy amikor zoomolsz akkor is látszik az egész képernyö vagyis nem feketedik be nem csak egy nagy karikába látsz ,na most ezt nem találom .müködik még ez a dolog ? aki vágja miröl karattyolok léci segitsen
köszi 
Defy+,WoT

Na, azért szeretem az ilyen csatákat. 

| Powered by Socket A |

Hihehetlen!
Malinovkán ellenfélnél 8 db Type 59, a Mi oldalunkon Tigris II és Lőwe csapat.
Arty nincs.
Déli oldalról berusholtak. Kész... 1 percig nem lehetet Őket tartani a balszárnyon.. az épület ablakain keresztül löttek, elöl-hátúl bejöttek az épületek mögé...
Nem semmi csata volt. 6 életben maradt...
Összesen 2 lővésem volt, de a távoli TD-k nyírták ki azt a kettőt is.
Záróra

Már két typ59 is elég nagy ramazurit tud csapni, ha jó játékosok vannak velük.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

ScopeShadow remélem a telepítést tudod.
[ Szerkesztve ]
עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

thx
de lövésem sincs hova telepitsem...
más:nekem, is van type 59 ám és nagyon farmolós kis tankocska..ja és élöben is mentem vele
(balatonfüreden)
[ Szerkesztve ]
Defy+,WoT

M6
Na gyerekek. A játék ágyú lecserélve. 90-s fenn. Ég és föld a két tank.
A 90-s csúzlival egyből 2 mester lövész. Az utolsó mecsen t29-re rászúrtam szemből kapásból és sebez. Jgpz-re is rászúrtam jó 400-ról, szintén szemből és sebez.
Szóval ég és föld a difi. 
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

Kinai tank hogy került Balatonfüredre?
Egyébként ott voltál katona?
Én páncéltörő ezredben voltam 3 hadgyakorlattal, de még tank közelébe sem kerültem, kivéve mikor az oroszok körülvették a laktanyát 89-ben....
Záróra

A "more info" sajnos továbbra sem teljes. Az új tankok még mindig hiányoznak.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

Hat, aki ismeros kiprobalta a Hydro-t az mind szidta. WG is rajott h jelenlegi allapotaban a Hydro halott, szal valaszul most nerfeltek (amugy is olyan OP volt szal kellett ez mar..
) a PzIII/IV tornyat 50/30/30-ra. GG
[ Szerkesztve ]

A hydrónak jónak kell lennie. Mert a pz4 jó. Ha a hydro gyengébb ki ad érte egy büdös vasat is? Ráadásul a pz4 pikk-pakk kifarmolható.
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

nem most nyáron voltam családdal volt egy olyan tankos kiállitás volt: t59,tigris1,párduc1
+egy csomo kétéltü nagyon fasza volt átmentünk fákon bokrokon 1méteres sárba tökig gázoltunk de rohadt hangos az biztos
közben sikerült megcsináltam és müxik a zoomshadow 
[ Szerkesztve ]
Defy+,WoT

ja... az klassz lehetett.
Sose gondoltam volna hogy engedik vezetni... vagy melyik helyen ültél?
Záróra

Mit nerfeltek rajta? Én egyébként ki se próbáltam, semmi kedvem nem volt egy L/48as ágyús PzIV-el szórakozni, még ha több élete is van vagy netán mozgékonyabb... Miben különbözik az a tank egy átlagos PzIV-től? ferde a hátsója meg van a tornyán egy kis plusz lemez... erre valaki adna ki pénzt? (főleg hogy ha jól emlékszem még 2000 gold volt az ára.
[ Szerkesztve ]
"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

A PzIV is csak azert jo mert ott a 7.5cm L71
( vagy a 10.5 howitzer, bar szvsz ez nem az igazi a PzIV-en) es a Hydro ezt nem kapja meg
vhw A PzIII/IV nem premium tank es a tornyat nerfeltek 7.0 test 3-ban. Egyebkent en egesz jokat furikaztam vele, jobban elveztem mint a PzIV-et. A nerf oka teljesen erthetetlen szamomra, csak arra tudok gondolni h igy akarjak fenyezni a hydro-t (ami ha jol tudom nem is lessz kaphato, csak vmi spec akcioban
)
[ Szerkesztve ]

meg volt csinálva hogy ráférjen kb 4-5 ember emeg be is lehetett ülni de az borzaszo volt még sapkában is 
Defy+,WoT

A 10,5-ös Pantheren az igazi 

Én azt nem tudom elképzelni milyen lehet belül mikor lőnek.
Egy páncéltörő ágyútól 50 méterre is beleremeg az összes belsőszerved... ott meg 1 méterre ülnek a lövegtől.
Nyilván valahogy megoldott a légnyomás növekedés, de azért mégis..... iszonyat energiák szabadulnak fel.
Záróra

Tudod konfigurálni az editorával?
Nagyon userbarát szépen kidolgozott program.
Záróra
A KV szép pillanatai:
Victory!
Battle: El Halluf 2011. december 4. 19:46:05
Vehicle: KV
Experience received: 1 224
Credits received: 29 832
Battle Achievements: Sniper
5 kill

A Hydro-ra ne pályázzon senki. Nem lesz megvehető:
"Added new special premium tanks – SU-85I and Pz IV Hydraulic.
Both are temporary available in Store for testing purposes. They won't be purchasable after the release!"
A Pz. II/IV "nerfelésével" pedig ugyanaz a helyzet, mint az amcsi nehéz tankoknál (T29, T34, T30), azaz csak elírták az értékeket. A végleges verzióban majd helyesen fog szerepelni.

De, ezt ami a második képen van nem lehet belőle kiszedni mivel alapból ott se kéne lennie. Gyanítom, hogy azzal a moddal ami nekem van fent, nem is működik jól. De én meg szeretem ha normálisan látom a tank adatait, az a gagyi gyári szürke körvonalas cucc nekem nagyon nem jön be.

Ugyannarról a honlapról töltöttem le az editort meg a mod-ot is.
Mindent lehet vele állítani (kivéve a tank konturját). Így néz ki: [link]
A második képen lávő bisz-baszok a tankok felett, szerintem másik modtól vagy skintől vannak.....
[ Szerkesztve ]
Záróra