Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz belaazallat #10486 üzenetére

    Igen, a találati arány nem 100%osan mérvadó. Damage/találati arány/csata, ami ebből kijön az már mérvadó lehet. ojjektummal nekem is szar a találati arányom, de ha van rá esély odapörkölök, ha nincs más célpont, lehet tőbb lesz a damage az adott körben, viszont bennevan, hogy mellémegy. Ha van 20% esély, én bizony megkockáztatom. Ráadásul az se mindegy, milyen ágakon megy az ember. Németekkel sanszos, hogy jobb lesz a találati arány.

    Más. Tegnap lepattantam e75 tornyáról hátulról T44-el, meg előtte mozgás közben is mellé ment, volt 7%-a. Kellett volna még 2 mp-et nyernem, és betöltök, de ő lőtt ki előbb :( Mindenesetre durván jó ez a tank(fullosan), ha olyan kézben van, aki tudja használni, pont lyan amire számítottam: megmozgatja a fantáziám. Tegnap összepofáztam egy magyarral, stock KT-val jött, azt ballance alapján mondja, hogy ugyis kikapunk, mert nekünk 2 tier8 medünk volt, meg úgy általában medek, nekik meg KV5, KT, is3 stb. Mondom, nem azon múlik, ne becsülje le a medeket. 13:4re hoztuk le a meccset(asszem).
    Mindez Malinovkán. Aztán volt mégegy malinovka, ott volt t9 is gazdagon, azt is ugyanúgy hoztuk le, hillről medekkel, pedig jött az E75 is, azt pedig szemből meglőni medeknek lehetetlen. De jött a spot, dolgozott az arty...
    Szóval ha meddel száguldok, akkor is megeresztek egy lövést, vesztenivalóm nincs, sőt, elég gyakran beadja(40-50% 2-300m-ről, ha épp nem huplis a talaj).

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Aktív témák