Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz Fire/SOUL/CD #38405 üzenetére

    No...most jutottam odáig, hogy válaszoljak is kissé bővebben. Átrágtam a megosztásokkal kapcsolatos doksit, és az alapján megcsináltam, amit kellett. Viszont egy dolog feltűnt...az XP nem ajánlotta fel a jelszó megjegyzését, amikor beírtam a gép nevét, és a jelszót. Valahogy így:

    Holott ugye így kellene kinéznie, eltekintve persze az angol XP-től:

    Gondolom ez az oka annak, hogy amikor ismét bekapcsolom a gépet, akkor hiába csatoltam fel a kérdéses win7 megosztást hálózati meghajtóként, nem jelenik meg :( Mintha semmit nem csináltam volna...és megint ugyanott vagyok, hogy ha használni szeretném a megosztást, akkor be kell újfent pötyögnöm a jelszót a gépnévvel együtt az elsőként linkelt ablakba.
    Nem tudom, hogy lehet-e ennek az az oka, hogy a dolgot XP Home alatt próbálom, de amiatt zárnám ki (a témában laikusként) ezt a lehetőséget, hogy más, ugyancsak Home-ot futtató gép alatt semmi probléma nincs, és a kezdetektől fogva minden állítgatás nélkül hozzáférek a win7-es megosztáshoz. Itt meg szenvedek.
    A rendszer naprakészen van tartva, és a vírusölő is azonos az én, "nem jó" gépemen, és a másik, minden piszkálás nélkül jól kezelő megosztásos géppel.

    Ilyenkor mit lehet még elkövetni? :F :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák