Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz 04ahgy #11109 üzenetére

    kem: igen, a "rendes chipset driver is fent van". Amikor az XP-t telepítettem, nem sokat szarakodtam az alaplapi dolgokkal, mindent feltelepítettem, ami azon kötelezőnek volt feltüntetve, az automatikus, öntelepítő módszerrel.
    Igaz, a gyors eltávolításra (és NEM a teljesítményre) van optimalizálva a drive, és az írási gyorsítótár nincs engedélyezve, de ez mindkét gépen ugyanúgy igaz. Tehát nem ez lehet a gond. Azért nem akarom egyébként engedélyezni az írási gyorsítótárat, mert nem csak én használom a gépet, és nem szeretném, ha itt egyesek felelőtlenül ki-be húzgálnák a pendrive-okat, kárt téve ezzel. :DDD

    04ahgy: érdekes elgondolás, de nem kizárt. :B Más eszközzel is lassú. Azért telepítettem fel, mert gondoltam ártani nem árhat, ha már az alaplapi CD kötelezően feltelepítendő elemei között volt, no meg amúgy is felügyelet nélküli telepítést választottam a driverek installálásánál.
    Egy próbát mindenesetre megér, hogy leszedjem ezt a drivert. :R (SP2 van fent.)
    Nem tudom, számít-e esetleg, de a mostani konfigomnál (ld. adatlap) az USB-vezérlők az Eszközkezelőben így néznek ki, míg a régebbi gépen (Intel D845EPI, PII Celeron 2,4GHz) így mutatnak. Ebből kiderül valami? :B

    Steelmanus: mindkét gépen használok vírusirtót, és épp az USB-t gyorsabban kezelő (régebbi) gépen van a NOD32, az enyémen meg Panda Antivirus. A kettő szerintem nagyjából ugyanannyit fog vissza a teljesítményből.

    Egyébként köszi a válaszokat. :R :R

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák