Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    válasz petrusz82 #3929 üzenetére

    Minden tiszteletem a fejlesztőé (ha jól tudom egy ember készíti), de volt már párszor dolgom ezzel a magyar webshop motorral és sajnos a nagy külföldi open source projektekkel nem tudja felvenni a versenyt. Nincs benne akkora szabadság, mint a nagyobb társaiban, nem csak annyi, hogy kikapcsolok egy plugint vagy áthelyezek egy dobozt. Ha nem tetszik a gyári kinézet vagy egyéni igényeink vannak, akkor keményen bele kell nyúlni a kódba. Persze ebben is segít a fejlesztő, de kicsit macerás ez így akkor is.

    Két esetben kértek tőlem eddig segítséget ezzel kapcsolatban, az egyik esetben a pénznem megjelenítési formátumán kellett módosítani egy picit, plusz néhány szöveget kellett átírni a termékeknél. A másik esetben néhány felesleges dobozt kellett eltüntetni és átszabni kicsit a témát. Mindegyik esetben kellett kicsit turkálni a PHP kódban, ami korántsem vészes, de annak, aki nem ért hozzá szinte lehetetlen.

    Ennek ellenére egyszerűen kezelhető és gyors kis webshop motor, ha nincs semmi speciális igény és megelégszünk az alap funkciókkal, akkor tökéletes választás lehet.

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák