Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz cocka #117642 üzenetére

    Vá’já, vá’já, az a legszebb, hogy ugye mindeközben az iPadOS-en futó appból simán le lehetett játszani a felvett epizódot, és ott a műsorvisszanézővel is meg lehetett nézni! De ezzel még nincs vége, mert az iPad-es appban működött az a funkció is, amivel a lejátszott tartalmat át lehet küldeni egy boxra, és akkor onnan kezdve lehetett a boxra kötött tévén is nézni! Miközben magán a boxon sehogy sem lehetett elindítani a felvett epizód lejátszását, és ugye PC-n sem, a webes felületen. Csak Androidon nem próbáltam ki, de majd a jövő heti epizóddal azt is megteszem, ha ugyanezt produkálja ez a csodálatos rendszer. :)

    vargalex: nem, nem úgy kell. Azon a képernyőn, amit lefotóztam, ott kéne lennie a felvett epizód tartalmi leírása alatt a legelső helyen egy „Felvétel lejátszása” gombnak is, csak hát itt nem volt. :) De persze ilyenkor az ember próbál nagy kétségbeesésében mindenfelé navigálni, és biztosan nyomtam felfelé, magára az epizódra is, de azzal sem lettem beljebb…
    Normálisan így néz ki egy felvett epizódot mutató képernyő, rajta a lejátszást elindító gombbal:

    Ha innen felfelé lépsz, az epizód tartalmára, és ott nyomsz egy OK-t, akkor csak átkerül a fókusz arra a téglalapra, és (szerencsés esetben) elolvashatod a teljes tartalmi leírást, de az elindításhoz vissza kell lépni a „Felvétel lejátszása” gombra.

    [ Szerkesztve ]

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák