Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz Jim-X #24540 üzenetére

    ;] Komoly nem? :DDD Es ebben az a durva, hogy nincs benne marketing. Magamat csapnam be vele. A pana ugy volt beallitva, ahogyan a masikat hasznaltam, gyakorlatilag atmasoltam a beallitasokat a menubol, a fenyeron es a kontraszton allitottam kicsit a picihez kepest. A sonyt meg hasra belottem ahogy nagyjabol jonak talaltam es azota sem nyultam hozza, kis finomitasokkal kb ez lehet a vegleges. Eddig ha sotet jelenetek voltak, allandoan odakaptam a szemem a foltokhoz. Most meg tok elvezem, hogy szep egyenletes a kep es nincs pamacs.. :D :)

    Ja es probaltam jatekokat. Hibatlan! Mentem fps-el es autossal is, abszolut nem venni eszre az input lag-ot. :C A panaval nem tudtam jatszani, mert a keses zavaro volt, az autosok emiatt jatszhatatlanok. Itt semmi! :R

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    (#24545) dualcore Koszi szepen, nagyon orulok ennek a tevenek! Ha ezt a minoseget tudja kesobb hozni a sony, egy biztos vevot mar szereztek! :D :D :)

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ha valaki gondolkodna rajt, megkerdeztem a kozponti szalonban a garancia hosszabbitast es azt az informaciot kaptam, hogy a veteltol szamitva 360 napon belul lehet hosszabbitani. Online intezheto, atutalod a penzt es emailben lekommunikaljatok a dolgot, reszletekert termeszetesen hivjatok oket. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák