Új hozzászólás Aktív témák

  • mavlafa

    csendes tag

    Sziasztok!

    Én is vettem egy ilyen remek kis telefont, annak tudatában, hogy akadnak vele gondok. Nos eddig samsung készülékeim voltak, és ennél több pénzt még sosem adtam telefonért. Kicsit tartottam a váltástól, de sok jót is olvastam a defyről, meg nálam fontos szempont volt a strapabíróság is.
    Működött is rendesen a telefon, elégedett voltam. Egyszer csak észrevettem, hogy egy fekete csík jelenik meg minden képen. Öt napot használtam a készüléket, visszavittem a szervizbe, gond nélkül bevették.
    Véletlenül egy ismerősöm dolgozik a hivatalos szervizben, aki tájékoztatott, hogy rengeteg ilyen készüléket kapnak vissza javításra, ráadásul ne számítsak gyors folyamatra se.

    Én ezek alapján arra jutottam, hogy ha megjavítják a telefont és működik rendesen, akkor használom ameddig szoktam, de soha többet nem veszek motorola-t, és telefont se ilyen összegért.

    Lehet, hogy csak én vagyok ilyen kritikus vásárló, de azt gondolom, hogy ha már gond van egy ilyen értékű telefonnal, ennyi használat után, akkor 3 max. 4 napon belül meg kéne tudniuk oldani a javítást.

    Üdv

    m.

Új hozzászólás Aktív témák