Új hozzászólás Aktív témák

  • Jonny99

    tag

    Sziasztok

    Tegnap óta fent van a Quarx féle 04.20-i CM9 és eddig bevallom kellemesen csalódtam benne. Nincs lagg pörgős gyors a rendszer, hibátlanul működik a gyári launcher, böngésző stb.
    A fényképező szoft.-ban a felbontást ugyan még mindig nem lehet állítani (fix 5MP), de szerintem ezzel együtt lehet élni.
    APN beállításokkal volt némi probléma, mert azt teljesen kilőtte és emiatt néhány percre vissza kellett raknom a CM7-et, hogy le tudjam copy-zni a beállításokat, mert a neten megadottakkal nem ment.
    Egyetlen dolog amivel nem tudok mit kezdeni, hogy az alsó 4 funkció gomb folyamatosan világít bármit is csinálok vele. Kényszermegoldásként lenyomtam a legalacsonyabb fényerőre, de nem igazán értem miért világít folyamatosant. Valaki találkozott már ezzel a tünettel? :F

    Jah és hogy mitől nem laggol újraindítás után (csak azért írom le hátha voltak olyanok akik még belefutottak velem együtt ebbe a hibába), az USB Debug-ot bekapcsolva kell hagyni, mint ahogy ezt írják is XDA-n csak épp én ezt soha nem olvastam el :P

Új hozzászólás Aktív témák