Új hozzászólás Aktív témák

  • mazsi

    senior tag

    válasz csl1982 #3300 üzenetére

    A CM 9 egy más világ. sokak szerint az ICS-sel lép ki a béta fázisból az Andoid - ez tényleg nagyon jó lesz. Szerintem is gyorsabb, optimalizáltabb rendszer az előzőknél. Sok külső alkalmazást is beemeltek az oprendszerbe. A DEFY+ viszont megtűrt vonal, mert mindenki keveri az előddel, nem is tekintik külön terméknek a minimális ráncfelvarrás miatt :( Nem is fejleszti igazán senki, csak 3-4 elvetemült portolja a DEFY-s frissítéseit nekünk. A kamera például örökös probléma a legtöbb projektnél. Az összes eddigi telefonomon mindig ez volt a leggyengébb pont :( Másfél hónap alatt nem sikerült megoldania senkinek - nem foglalkozott senki vele 2-3 óránál többet. Van egy megoldás a build.prop kétszeri módosításával, de nálam sehogy sem akart működni. Azért az vigasztal, hogy gyári ICS implementációk is gyerekbetegségekkel küzdenek 100k feletti készülékeken. Nekem a SIM kártyát sem mindig kezelte normálisan a ROM. A lezáró képernyőt bármikor le lehet cserélni, de ICS alatt még nem próbáltam. Nálam a MIUI volt fent sokáig. Kicsit lassú, de van 100-120 nagyon eltérő stílus.
    A 7.1 és 7.2 sokkal régebbi téma, több a tapasztalat. Az általam linkelt verzió finom, de nem frissült másfél hónapja :( Szerintem sok fafej dobna egy hátast, ha látná a sebességét élőben. Persze csodát nem várok, mert van aki még a bugos programfuttatást is előnyként értékeli :) Nem találtam én sem logot a frissítésekről, bár csak angol, német és magyar nyelven kerestem :(
    A CRT effekt nálad mi? A régi Junoszty utánérzés? :D Az nálam faszán megy például. Imádom! 15 nem láttam ilyet napi szinten.

    Elkezdhetnénk használni közösen egy ROM-ot, hátha rájövünk közösen pár apróságra. Jó lenne egy kimerítő leírás is a flashelésről, mert nagy a homály. Csak meghozzuk idővel másik 3-4 ember kedvét a teszthez, ami már használható csapat lehet.

    Nálad min van a hangsúly? Mire használod a telefonod? Mennyire fontos a kamera például?

    Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.

Új hozzászólás Aktív témák