Új hozzászólás Aktív témák

  • Igel

    csendes tag

    válasz peter077 #23315 üzenetére

    Hú, ez a Lenovo jól néz ki! Nagyon köszönöm a tippet! Nem tudom viszont, mennyire lehet megbízni a cégben mobilok terén (T-400-at használok pár éve munkában, s az meggyőzőtt arról, hogy a laptopok terén ott van a Lenovo, de a mobiljaikról az igazat megvallva eddig nem is hallottam). A használt defy vásárlást az akku miatt vetettem el elsőre, mivel egy új (ráadásul nem gyári) akku is 7 és 9 puszi közt mocorog, ami nem kevés, ha már rögtön az elején cserélni kell.

    Tejes Pite:
    A szolgáltatós verzióban sajnos csak a t-mob vállalati listájából válogathatok, ami elég erősen behatárolja a lehetőségeket [link] - figyelem nettó árakat tüntetnek fel... Meglepő módon az ott 40 és 50 közé árazott telefonokkal szemben a defy + még mindig jobbnak tűnik. Igaz, a desire c-vel szemeztem egy ideig, mert azt mondják, szoftveresen jobban összehangolják a hardverrel. A gyengébb akku és kisebb felbontás+ "strapaság" miatt azonban mégis inkább a defy. ([link])
    Ha jól sejtem a defy + még ennél is durvábban veri a sima samu ace-t (a 2-nem kapható a vállalati listában). A lumiák (ez esetben a 610) a win miatt nem tetszenek, a sony-ban pedig egy ideje nem bízok.
    Szóval természetesen átböngésztem az "ajánlatokat", de valahogy nem láttam "dupla" olyan jókat. Ha valami banális elkerülte a figyelmem, igazán leköteleznél, ha legalább tippet adnál, mit csekkoljak le még.

    Szóval maradna a hazai gsm-es defy+ vagy az etotalk-os lenovo, utóbbi viszont még igen friss, így kicsit fázok tőle.

Új hozzászólás Aktív témák